Keystone logo
Република Ирландия

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Република Ирландия 2024

Брой институции: 19
  • Manchester, Великобритания
  • Budapest, Унгария
  • + 62 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Република Ирландия

  Dublin Cultural Institute Limited има за цел да осигури качествени курсове по английски език за студенти в приятелска и приветлива среда. Ние имаме за цел да помогнем на учениците да постигнат своите образователни и кариерни цели и да подкрепим нашите ученици по време на престоя им в Ирландия.

  • Dublin Docklands, Република Ирландия

  The Institute of Banking (IOB) е професионална мрежа от 33 600 членове, които работят в сектора на банковото дело и международните финансови услуги. IOB е признат колеж на University College Dublin (UCD). Той е център за върхови постижения в предоставянето на специализирано образование и обучение през целия живот на сектора на финансовите услуги с програми за членове на всеки етап от тяхната кариера.

  • Thomas Street, Република Ирландия

  Liffey College е частна образователна институция, разположена в историческата и културна зона на свободите в Дъблин. Намираме се само на един хвърлей от склада на Гинес, катедралата Christ Church, замъка Дъблин, Temple Bar и улица Grafton. В близост има и много кафенета, ресторанти и други удобства.

  • Cork, Република Ирландия

  Съветът за образование и обучение в Корк (CETB) е създаден през 2013 г. чрез интегриране на VEC на град Корк и окръг Корк, а през януари 2014 г. това, което беше обучението на Fás в Корк, беше в компетенцията на Корк ETB. За първи път допълнителното образование и обучение (FET) стана част от единна, последователна, интегрирана структура.

  • Blackrock, Република Ирландия

  Добре дошли в Blackrock Further Education Institute (BFEI), който се намира в село Blackrock, Co. Dublin - бивш старши колеж Дан Лири (ВСС), колегиален преместени от Дан Лири през юни 2014 г. и пребоядисаха като Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Република Ирландия

  Независимо дали искате да преминете директно към работа или да преминете към третото ниво, Dun Laoghaire Further Education Institute ви приветства към следващата фаза в кариерното ви развитие. Ние предлагаме отлично обучение по много аспекти на медиите и звука, здравето и спорта, дизайна, устойчивата енергия, компютърните технологии и технологиите и изкуствата и хуманитарните науки.

  • Cashel, Република Ирландия

  Ние предлагаме качествено обучение по кинезиология и произвеждаме ефективни, компетентни специалисти, за да отговорим на нарастващото търсене на допълнителни терапии днес. Нашите възпитаници помагат на хора от цяла Ирландия и по света.

  • Tipperstown, Република Ирландия

  Институтът по маркетинг е професионалната организация за маркетинговите служители на Ирландия. Съществува „за да даде възможност на търговците да изградят страхотни марки и страхотна кариера“. Това се прави чрез споделяне на най-добри практики, прозрения и експертно съдържание, изграждане на общността на маркетолозите и подпомагане на търговците в кариерното развитие.

  • Naas, Република Ирландия

  Irish Institute of Training & Development , основан през 1969 г., е професионална организация с нестопанска цел, представляваща членове, занимаващи се с обучение и развитие на човешките ресурси в Ирландия. Нашите 2000+ членове работят в бизнеса, индустрията, консултациите, доброволчеството, общността, образованието и публичния сектор.

  • Kildare, Република Ирландия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Република Ирландия

  Колежът за допълнително образование Coláiste Dhúlaigh (CDCFE) предлага курсове за сертификат за напускане (PLC) на QQI ниво 5 и 6 и на Висша национална диплома в широк спектър от дисциплини.

  • Mountjoy, Република Ирландия

  Тук, в междуконфесионалния библейски колеж, съвършенството в библейското образование и развитието на лидерство е в основата на това, което правим. Ние сме междуконфесионален библейски колеж и се опитваме да служим на църквата в Ирландия повече от тридесет години.

  • County Dublin, Република Ирландия

  В The Institute Of Education няма ограничения по отношение на избора на предмет. С наличните 26 предмета студентите имат гъвкавостта да избират комбинацията от предмети за сертификат за напускане, която най-добре отговаря на техните силни страни, интереси и бъдещи стремежи.

  • Dublin, Република Ирландия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...