Keystone logo
Малайзия

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Малайзия 2024

Брой институции: 32
  • Kuala Lumpur, Малайзия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Нашето пътуване като Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) започна през 1990 г. в 6 единици 4-етажни магазина в Дамансара в центъра, Дамансара Утама, Петалинг Джая, докато чакаме завършването на нашия специално изграден постоянен кампус в Бандар Утама, нов и успешен град в смесено развитие в Петалинг Джая. След преместването в нашия постоянен кампус KBU промени името си на KBU International College. През 2015 г. бяхме издигнати в университетски колеж и преименувани на First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Малайзия

  Ние вярваме, че хората притежават таланти, както и способности и ако бъдат възпитавани, образовани и обучавани чрез открит трансфер на знания от която и да е култура или цивилизация в света, ще могат да играят роля в развитието на себе си, обществото и нацията. Въз основа на тази философия, ние се стремим да произведем професионални и полупрофесионални възпитаници с академични постижения, високи етични и морални ценности.

  • Alor Gajah, Малайзия

  Логото Kolej Universiti Agrosains (UCAM) е вдъхновено от три (3) листа, които символизират зрелостта. Гама от три (3) цвята обикновено е прогресивна промяна в процеса на разработка.

  • Kampung Kuala Muda, Малайзия

  Като нишов колеж, уникалният подход на MERITUS към образованието е да предложи практична и ефективна комбинация от традиционно, модерно и опитно обучение, за да гарантира успех. За разлика от други колежи, които се фокусират само върху академичните среди, MERITUS се ангажира с производството на добре завършени завършили студенти, способни да отговорят на изискванията на днешните работодатели, насадени с добродетелите на успеха и търсени от най-добрите организации след дипломирането.

  • Puchong, Малайзия

  Оценен като 5-звезден (отличен) университет от Министерството на висшето образование (MOHE), MALAYSIA Binary University е един от най-утвърдените и уважавани университети за обучение по мениджмънт, ИТ и предприемачество в Азия. Университетът предлага отлични програми на ниво доктор, магистър и бакалавър, които са международно признати от Асоциацията на университетите на CommonWealth (ACU, Великобритания), Международната асоциация на университетите (IAU, Франция), NARIC (Великобритания) и Малайзийския квалификационен орган (MQA) .

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Духът на даване винаги е бил в нашите стени. Ние разбираме значението на предаването на знания на бъдещите поколения - точно както преди това нашите съучредители предадоха своите знания за печене на местната общност преди повече от 40 години, сега ние правим същото, и всъщност, повече, подкрепени от натрупване опит през десетилетията.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Cyberlynx International College е частен колеж в Куала Лумпур, предлагащ набор от курсове за дипломи и сертификати по спорт, бизнес и дизайн. Колежът е основан от група академици и професионалисти, които са в образователната индустрия повече от 25 години.

  • Petaling Jaya, Малайзия

  Olympia College е създаден през 1995 г., за да отговори на нарастващата нужда от частно висше образование в Малайзия.

  • Kuala Sungai Baru, Малайзия

  Kolej Universiti Islam Melaka , по-известен като KUIM, е изцяло притежавана институция за висше обучение към правителството на щата Малака, създадена съгласно Закона за IPTS от 1996 г.

  • Shah Alam, Малайзия

  Ramsay Sime Darby Healthcare College („Колежът“) е един от пионерите в здравното образование в Малайзия. Колежът има опит в академичните постижения от създаването си през 1995 г. Ramsay Sime Darby Healthcare College е регистриран в Министерството на висшето образование като доставчик на висше образование.

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  БЪДЕТЕ СВЕТОВЕН КЛАС В ТОВА, КОЕТО ПРАВИТЕ TMC International Aesthetic College е сред водещите специалисти по красота и естетика в индустрията за красота.

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  От създаването си през 1950 г., Stamford College Melaka е изградил върху наследството на обучение и обучение на хора, които желаят и търсят знания и успех в живота си.

  • Malacca, Малайзия

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) е създаден, за да вярва и разбира, че висшето образование е жизненоважно за напредъка на нацията. Институцията получи благоприятен старт през 1997 г., когато министърът на образованието официално я отвори през това време.

  • Kuala Lumpur, Малайзия

  Mindvalley предоставя образованието, което редовните училища забравят да бъдеш човек, е нещо повече от това, което нашата счупена образователна система го прави да бъде. Ние учим света на изкуството да живеем наистина необикновен, пълноценен, щастлив живот.