Keystone logo
Нова Зеландия

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Нова Зеландия 2024

Брой институции: 12
  • Auckland, Нова Зеландия

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) е акредитиран доставчик по NZQA със седалище в Окланд. Нова Зеландия. NCBT е регистриран в Новозеландския квалификационен орган (NZQA) от 1995 г. и от самото си създаване се е фокусирал върху предоставянето на качествено образование със силен акцент върху пасторалната грижа за нашите международни студенти.

  • Wellington, Нова Зеландия

  В Campbell студентите получават най-доброто от обучението по английски език като част от обогатяващо студентско изживяване в нашите кампуси в Уелингтън и Окланд. Гордеем се с дългата история и репутация на Campbell за предоставяне на академично обучение от световна класа в грижовна и подкрепяща среда.

  • Christchurch, Нова Зеландия

  University of Canterbury International College (UCIC) предлага изключителна Pathway в Университета на Кентърбъри бакалавърски програми. UCIC предлага университетски програми за трансфер (UTP), които са уникални в Нова Зеландия. UTP са еквивалентни на първата година от бакалавърската степен на Университета в Кентърбъри.

  • Auckland, Нова Зеландия

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) е създадено през 2006 г. от Jane Skilton MW. Водещият доставчик на курсове по Wine & Spirit Education Trust (WSET) на NZ и единственото одобрено от WSET училище, притежавано и управлявано от Master of Wine.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Основана от Селия Хей, New Zealand School of Food & Wine обучава следващото поколение баристи, готвачи, собственици на ресторанти и кафенета, мениджъри на гостоприемството, сомелиери и винени специалисти, предприемачи от хотелиерския туризъм, както и хора, които обичат добрата храна оттогава 1995 г.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Добре дошли в кампусите на Abacus Institute of Studies в Окланд и Крайстчърч. Избрали сте изключителна образователна организация, която да подпомогне и подобри вашето обучение. Вашето време с нас е изключително важно и ви препоръчваме да балансирате академичните си дейности и удоволствието си от живота в университета.

  • Waitākere, Нова Зеландия

  Мисията на UUNZ е да предостави на ученици от цял свят обучителен опит, който ще ги подготви да участват успешно в работната сила в Нова Зеландия и в целия свят. UUNZ се стреми да бъде водещото предприятие за обучение и обучение за индустрията в Нова Зеландия, предоставящо трансформиращо образование.

  • Christchurch, Нова Зеландия

  Ara Institute of Canterbury Ltd е динамичен, прогресивен, финансиран от държавата институт, предоставящ образование от висше ниво на висше ниво.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Създадена през 1972 г., Crown е една от най-дълго работещите висши институции в Нова Зеландия, осигуряваща обучение в областта на пътуванията и туризма, хотелиерството, здравеопазването и благосъстоянието, компютърните технологии и бизнеса.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Techtorium (с помощта на нашите индустриални партньори) вдъхновява кивитата да се присъединят към ИКТ индустрията. Поради тази причина придобихме статут на доставчик от категория 1 като признание за успешното ни завършване на курса.

  • Auckland, Нова Зеландия

  Програмите за обучение на Air New Zealand Academy of Learning са разработени с оглед на стремежа към върхови постижения. Нашите програми са разработени от авиационни експерти, които разбират авиационната индустрия в световен мащаб.

  • Wellington, Нова Зеландия

  Pioneer University Degree Pathway доставчик в Уелингтън, Нова Зеландия.