Обединени Арабски Емиерства

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Обединени Арабски Емиерства 2024

Брой институции: 23
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Чехия
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 2 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Мароко
  • Brussels, Белгия
  • + 1 Още

  Нашата мисия е да насърчаваме развитието на ислямските финанси чрез разпространение на добри практики, стимулиране на иновациите и насърчаване на инициативата. Ние се намесваме чрез изследователска работа, публикации, създаване на мрежови платформи и обучение.

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

  Достъпни бизнес програми за учащи до университетска квалификация. Независимо дали търсите да подобрите уменията си, да подобрите екипа си или да продължите професионално образование, MAK Institute Pathways може да ви предостави всичко необходимо.

  • Sharjah, Обединени Арабски Емиерства

  Създадена през 1997 г., EPTI е един от водещите частни институти в ОАЕ за настаняване на нови разработки в света на обучението и технологиите, той се помещава в шикозния и отличен район на Шарджа, разполага с просторни лекционни зали, добре изградена библиотека, модерна компютърна лаборатория с 24-часов интернет, освен че разполага с екип от квалифицирани и опитни преподаватели, съставени от различни националности.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Atlas Educational Institute е един от най-известните образователни институти, създаден през 1998 г., с основна визия и мисия за предоставяне на качествено образование и обучение както на граждани, така и на чужденци в различни възможности за обучение в различни дисциплини, използвайки традиционни, както и иновативни техники за обучение, базирани на съвременни информационни технологии, в рамките на насоките на Министерството на образованието и младежта Дубай, Обединени арабски емирства.

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

  Със седалище в Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, Abu Dhabi Ports е компания, която притежава, управлява и управлява 11 пристанища и терминали в ОАЕ и Гвинея.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Polyskills Institute предлага обучение от световна класа в областта на езика и обучението на учители. Polyskills се фокусира върху местните изисквания и индустриалните изисквания, като същевременно е в крак с най-новите технологични постижения и методологии за обучение.

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) е създаден през 2007 г. и има седем (7) организации: Институт за наука и технологии Ал Джазира в Абу Даби, Институт за наука и технологии Ал Джахели в Ал Айн, Институт за наука и технологии в Байнуна в Западен регион, Институт по логистика и приложни технологии Al Reef в Ал Шахама, Институт за наука и технологии в Шарджа в Шарджа, Средни технически училища (STS) и Център за развитие на професионалното образование (VEDC).

  • Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

  Добре дошли в уебсайта на Политехника в Абу Даби. ADPoly е държавен орган, управляван от Института за приложни технологии. ADPoly е вълнуващо ново начинание, което носи международно признатите бакалавърски / висши дипломи за напреднала кариера и специалности в сътрудничество с различни партньори и талантлив екип от администратори и инструктори.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Каним ви да прегледате нашето изключително портфолио от образователни предложения, които варират от нашата ексклузивна подготовка за сертифициране - до по-кратки фокусирани програми около избрани теми. След преглед на нашия уебсайт, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да определим начини, по които можем да работим заедно за постигане на нашите общи цели.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Точка на знанието е водещият институт за обучение в Дубай, ОАЕ. Ние даваме възможност на студентите, като им предоставяме отлично обучение и експозиция, за да ги направим готови за индустрията.

  • Al Nahda, Обединени Арабски Емиерства

  Емиратският колеж за мениджмънт и информационни технологии (ECMIT) е институция за висше образование, която първоначално е създадена и лицензирана от Министерството на образованието на ОАЕ през 1998 г. като Emirates Center for Management and Information Technology. През 2004 г. центърът е преименуван на Emirates College For Management And Information Technology и е разработен набор от пет основни цели, които трябва да формират бъдещия курс на колежа.

  • Al Ain, Обединени Арабски Емиерства

  Syscoms Information Technology Institute е диверсифицирано предприятие на LULU Group, което има разнообразни бизнес дейности по целия свят и е със седалище в Абу Даби. Добре известен институт в региона за качествено образование от 1990 г., Syscoms Institute в момента предлага кратки курсове по информационни технологии, бизнес администрация, меки умения и езикови умения.

  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства

  Институтът за развитие на науката и компютрите, известен като „DISC“ е учебен център, разположен в центъра на Дубай, Обединени арабски емирства. През десетилетията доказахме отлично ниво на рентабилност и темп на растеж по отношение на броя на делегатите, които учат в ОАЕ и извън страната. Нашето конкурентно предимство, заедно с новите техники за обучение, поставят DISC в челните редици на услугите за обучение.