Keystone logo
Оман

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Оман 2024

Брой институции: 8
  • Muscat, Оман

  - Националният институт по хотелиерство - е водещият доставчик на качествено професионално обучение за хотелиерството, ресторантьорството и туристическата индустрия в региона на Персийския залив. Разположен в Мускат, Оман, работи с ясната цел да осигури възможно най-изчерпателното и професионално обучение.

  • Muscat, Оман

  MGi - Modern Gulf Institute - предлага програми за обучение по бизнес, професионално развитие, управление и меки умения, както и курсове, насочени към подпомагане на студентите да подобрят своя английски език, IELTS и компютърни умения за личностно и професионално развитие. Ние предлагаме решения за консултации и коучинг.

  • Al Azaiba South, Оман

  Pioneer Institute of Management and Technology е водещото обучение на GCC, разположено в Мускат, Оман. Ние предлагаме набор от обучителни програми в областта на информационните технологии, технологиите за бази данни, управлението на проекти, меките умения и много други. Управлява се от екип от невероятно талантливи професионалисти, които имат повече от 30 години комбиниран опит в областта на ИТ и корпоративно обучение.

  • Birkat Al Mouz, Оман

  University Of Nizwa (UoN) е създаден в Султаната на Оман през 2004 г. като факултет, ръководен с нестопанска цел частен университет. Намира се на 140 км от националната столица Мускат във вътрешния регион Ал-Дахилия, близо до историческата бивша столица Низва. Университетът се стреми да осигури прогресивна и безопасна учебна среда, която зачита традициите и ценностите на Султаната.

  • Salalah, Оман

  Технологичният колеж Салала е един от водещите доставчици на технологично образование в Султаната на Оман. Намира се в Салала, градинския град на Оман. Салала е известен още като „столицата на парфюмите на Арабия“. Градът е разположен в южната част на Оман на около 1000 километра от столицата Маскат. Жителите са много приятелски настроени, щедри и гостоприемни. Докато претърпява модернизация, общността е запазила своята ценна култура и ценности.

  • Muladdah, Оман

  Разположен в южния регион Ал Батина, Университетът за технологии и приложни науки - Ал Мусана (бивш Al Musanna College Of Technology ) е признат за един от водещите технологични колежи, ангажирани с изграждането на устойчива инфраструктура, квалифицирани човешки ресурси и отличен студент да отговори на променящите се изисквания на образованието и пазара на труда.

  • Muscat, Оман

  Добре дошли в колежа за жени Al-Zahra, колежа, създаден през 1999 г. в академична връзка с университета Al-Ahliyya Amman като първото висше учебно заведение, специализирано само за жени, за да стане по-късно отличен образователен паметник, който допринася за всеобхватния ренесанс, наречен защото от негово величество султан Кабус.

  • Amman, Йордания
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 6 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...