Keystone logo
Саудитска Арабия

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Саудитска Арабия 2024

Брой институции: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Саудитска Арабия

  Чрез мощна програма от дипломи и поръчкови курсове, съчетаващи теорията и практиката, от създаването си Josoor е предоставил решения за образование и обучение за над 4000 участници, като ги е снабдил с умения и опит за управление на проекти и организации в спортната индустрия и за постигане на световна класа , високопоставени спортни и развлекателни събития.

  • Buraydah, Саудитска Арабия

  Това е един от административните райони в Саудитска Арабия, а седалището му е град Бурайда. Касим е известен с изобилието на подпочвени води и осигурява на Кралство Саудитска Арабия най-добрите видове фурми и зеленчуци. Ключовите градове в региона са: Бурайда, най-големият град, Онаиза, Мазниб, Букейрия, Бадаея, Алмазниб, Алхабра, Рияд Алхабра, Аляся, Оклат Алсукур, Дария, Оюн Алджава и др.

  • Taif, Саудитска Арабия

  Понастоящем основният кампус на Taif University се намира в Ал-Хавия, губернаторство Таиф, емирство Мека, западен регион на Саудитска Арабия, на източните склонове на планината Сарават на височина 1700 м над морското равнище в югозападната част на Арабия Полуостров. TU също има три клонни кампуса в провинция Таиф: клон Тараба (приблизително 150 км от Таиф), клон Хурма (приблизително 200 км от Таиф) и клон Раня (350 км от Таиф).

  • Jeddah, Саудитска Арабия

  Ние се стремим да постигнем институционални върхове чрез изграждане на устойчиви стратегически партньорства за напредък в развитието на образователния процес и специализирани приложни практики.

  • Abha, Саудитска Арабия

  Уважаеми бъдещи клиенти, бихме искали да използваме тази възможност, за да се представим накратко. HIPIT (Висш институт за хартиени и индустриални технологии) е институт за образование и техническо обучение с нестопанска цел, който предлага двугодишна дипломна програма за новозавършили саудитци. HIPIT е лицензиран съгласно TVTC (№ 210412). Нашият институт се ангажира да предоставя качествено образование и най-добрите стажанти в техническата област, които се изискват от най-добрите компании в KSA. HIPIT вярват в изгодни и приятни дългосрочни взаимоотношения с нашите студенти, клиенти и служители.

  • Rabigh, Саудитска Арабия

  Нашата визия: Да бъдем най-добрият доставчик на услуги за развиване на ефективни таланти в областта на водните и енергийните технологии.

  • Riyadh, Саудитска Арабия

  Aviation Australia Riyadh College ( AARC ) е съвместно предприятие между Aviation Australia и Shamal Investments в Саудитска Арабия.

  • Al Bukayriyah, Саудитска Арабия

  В допълнение към факта, че колежите Sulaiman Al Rajhi са единствена по рода си образователна институция, която се ползва с уникален достъп до образователни ресурси в здравеопазването в световен мащаб, нашият университет се откроява и с международен избор на курсове, уникални учебни курсове, най-нови учебни програми, възможност за трансфер в университета в Маастрихт на всеки етап.

  • Amman, Йордания
  • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • + 6 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...