Съединени Американски Щати

Най-добрите университети за Академичен курс Програми в Съединени Американски Щати 2023

Брой институции: 4013
  • Orlando, Съединени Американски Щати

  Бизнес колежът на Университета на Централна Флорида (UCF) е водещ в следващото поколение бизнес и образование. Създаден през 1968 г., UCF College of Business предлага степени на бакалавърско, магистърско, докторско и изпълнително ниво, всички от които са акредитирани от Международната асоциация за развитие на колежите по бизнес (AACSB) и Южната асоциация на колежите и училищата (SACS). ).

  • Utica, Съединени Американски Щати
  • Albany, Съединени Американски Щати

  Политехническият институт на Държавния университет на Ню Йорк (SUNY Poly) предлага първокласни, достъпни академични програми, които са изцяло онлайн. Разширяващият се каталог от онлайн дипломни програми на SUNY Poly е проектиран с оглед на гъвкавостта, така че студентите да могат да вземат часове, където и когато има смисъл според техния график. Ние предлагаме много онлайн програми с голямо търсене, включително MBA, счетоводство, киберсигурност, анализ на данни, здравна информатика, технологии за информационно проектиране и др. Известен с иновативната си подготовка за кариера, SUNY Poly непрекъснато се класира високо в категориите Регионални университети Север на годишната класация на US News & World Report. Студентите на SUNY Poly не само имат достъп до образование от световна класа, но и курсове са достъпни за тях на достъпна цена, включително намалена цена извън щата за много студенти, които са записани в нашите онлайн програми.

  • College Station, Съединени Американски Щати

  Магистърската програма по икономика в Texas A&M University се намира в College Station, Тексас, САЩ Тази STEM програма предлага на студентите възможността да получат диплома за дипломна работа или без дипломна работа и строго обучение по икономика, иконометрия и да подобрят своите аналитични и количествени умения, за да ги подготвят за непосредствена кариера или да продължат обучението си в докторски програми по икономика или финанси.

  • Salem, Съединени Американски Щати

  Салемският колеж получава своята харта от щата Западна Вирджиния през декември 1888 г. и предлага първия си срок на обучение, започващ през април 1889 г. Салемският университет (Салем) е акредитиран от Комисията за висше обучение (HLC) от 1963 г. (когато е известен като Северна централна асоциация). Salem University предлага програми за сътрудници, бакалаври, магистри и сертификати.

  • Mobile, Съединени Американски Щати

  В Spring Hill ще намерите подкрепяща учебна общност, която ще ви насърчи да изследвате различни гледни точки, като същевременно ви дава възможност да постигнете пълния си потенциал. Вкоренен в нашите йезуитски, католически традиции, SHC предлага широко либерално образование по изкуства, което се стреми да развие цялата личност - ум, тяло и дух.

  • Washington, Съединени Американски Щати

  Отделът за напреднали академични програми на училището по изкуства и науки Krieger предлага възможности за онлайн и присъствено обучение на висше ниво, с програми за магистърска степен и сертификат за дипломиране в голямо разнообразие от индустрии и области.

  • Swakopmund, Намибия
  • Johannesburg, Южноафриканска Република
  • + 1 Още

  Чрез положително насърчаване от правителствата и индустрията (компании от Fortune 500), ние предлагаме обучение в различни бизнес степени и сме изцяло онлайн международно бизнес училище.

  • West Hartford, Съединени Американски Щати

  Университетът на Сейнт Джоузеф е водещият частен университет в Кънектикът за бъдещи търсени професионалисти в здравеопазването и социалните услуги, образованието, цифровите медии и науките. Разположен на минути от главната корпоративна централа и известни медицински и изследователски заведения, USJ предлага на студентите програми, които директно свързват курсова работа, теория и доказателства със стажове на работното място, осигурявайки им опита, необходим да се издигнат над жестоката конкуренция, когато влязат на пазара на труда.

  • Hammond, Съединени Американски Щати

  Колежът по наука и технологии в Southeastern предлага многобройни висококачествени образователни програми в много STEM дисциплини. Нашите възпитаници са много търсени от регионални и национални технологични компании и са много конкурентни за настаняване в следдипломни програми. Нашият факултет и съоръжения са от световна класа и нашите класове обикновено са малки, така че студентите получават много индивидуално внимание. Ние предлагаме висококачествено образователно изживяване на малка част от цената на сравними институции и сме разположени в красив и динамичен кампус с близък достъп до Ню Орлиънс и Батън Руж.

  • Redwood City, Съединени Американски Щати

  Присъединете се към глобална общност от студенти в една от водещите световни институции за изследване и обучение. Като единствената възможност за обучение в чужбина в Станфордския университет, лятната сесия помага на студентите да се справят с предизвикателни академици за кредит в колеж, като същевременно балансират образователните и социалните дейности. Изследвайте нова академична област, свържете се със студенти от над 50 държави, открийте своята страст или намерете своя начин да промените света. Какъвто и път да изберете, вие ще имате учебен опит, който има истинско и трайно въздействие.

  • Fresno, Съединени Американски Щати

  Калифорнийският държавен университет, Фресно (щат Фресно) е национално класиран четиригодишен и по-висок акредитиран университет, разположен в централна Калифорния, с 68 бакалавърски програми и 45 магистърски програми. Нашата жизнена студентска група се състои от 25 000+ студенти годишно, с международни студенти, представляващи 70+ държави. Всяка година учените от щата Фресно привличат все повече внимание с публикуването на национални класации. Последните доклади от Washington Monthly Magazine, US News and World Report и Money Magazine поставят нашия университет в съюз с кампуси на Калифорнийския университет и институции от Ivy League.

  • Meadville, Съединени Американски Щати

  Allegheny College, основан през 1815 г., е частен национален колеж по либерални изкуства. Неговият кампус от 566 акра се намира в северозападна Пенсилвания. На студентите от Allegheny College се предоставя свободата да изследват всички области на обучение и те комбинират таланти и страсти, за да развият умения, които работодателите търсят най-много в днешната глобална икономика - да бъдат креативни, аналитични и иновативни. Когато говорим за съчетаване на вашите интереси, това означава, че осъзнаваме възможната сложност във всеки един от вас.

  • Pineville, Съединени Американски Щати

  Основан през 1906 г., Louisiana Christian University е частен баптистки колеж за съвместно обучение по либерални изкуства и науки с избрани професионални програми. Изграден върху принципите на характера и ученето, колежът има традиция на изключителни академици и е единствената баптистка четиригодишна институция в Луизиана.

  • Tacoma, Съединени Американски Щати

  Разположен на 5 минути от плажа, на 30 минути от международното летище Сиатъл-Такома, на 10 минути от центъра на Такома и на 45 минути от центъра на Сиатъл, Tacoma Community College е красиво разположен в северозападната част на Съединените щати. Студентите ще намерят етнически разнообразни ресторанти, местни кафенета, концертни зали, голф игрища, национални и държавни паркове, както и брега на океана, всичко това в рамките на лесен достъп до Такома.

  • Washington, Съединени Американски Щати

  Академията за английски език и обучение (ELTA) на Американския университет е интензивна програма по английски език, която подготвя студентите за техните академични или професионални цели. Интерактивните класове се намират в кампуса на Американския университет и се преподават от опитни преподаватели. Вземете необходимите инструменти, за да предприемете следващите стъпки във вашия академичен или професионален път към успеха.