13 Сертификат втора степен Програми в Управление на човешките ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • Сертификат втора степен
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Управление на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Сертификат втора степен Програми в Управление на човешките ресурси

    Получаването на сертификат завършил е един начин за учениците да продължат образованието си в тяхната област на изследване. Тази програма е на разположение на училищата по целия свят и често подготвя възпитаници за по-високи позиции на ниво.

    Какво е сертификат завършил в управлението на човешките ресурси? Тази програма е предназначена за студенти, които искат да управляват хората на една организация. Бизнеса от всякакъв мащаб се нуждаят от специалисти, за да наемат, влак, мотивират, компенсира, и задържат служители. Тази учебна програма се върти около тези понятия, както и развитието на силни управленски умения. Много програми също ще преподават необходимите умения да общуват и изграждане на мостове между изпълнителната ниво и на останалата част от служителите. Някои програми ще включват възможност да практикуват наученото знания и умения в работа и опит в реалния свят през цялата продължителност на програмата.

    умения за управление, като комуникация, лидерство и мотивация, които са разработени ще се възползват завършилите, че те ще бъдат в състояние ефективно да доведе разнообразни групи от служители. Възможностите за кариера са също изключително разнообразни, така че завършилите могат да намерят работа в тяхната област на интерес.

    Обучение и такси ще варират в зависимост от институцията. Заинтересованите студенти трябва да се свържат училищата, за да разберете какви са финансовите изисквания.

    Има редица възможности за кариера, които учениците могат да продължат, след като те са завършили този сертификат програма. Management е популярна път, и общи работни заглавия включват управление на човешки ресурси, специалист човешки ресурси, компенсации и обезщетения мениджър, административен мениджър услуги, специалист анализ на работни места, специалист връзки с труда, както и обучение и управление на развитието.Заетостта може да се намери в по-малки организации, в които физически лица да управляват и се изпълняват всички трудови дейности, или те могат да насочат по-специално отделение в по-голяма корпорация.

    Започнете да търсите за училище днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.