École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Представление

За École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Мумбай е френски образователен институт за графичен дизайн и визуална комуникация. Тя е основана през 2011 г. от Патрик Феликс, Климент Дерок и Фредерик Лаланд. Визията на тези ветерани от индустрията е да изграждат култура, а не само училище. Култура, в която творческите умове получават свободата да иноватират, създават и стават част от дизайнерската революция.

Днес учени професионалисти от всички области осъзнават ролята на дизайна в бъдеще. Технологиите и дизайнът заедно водят света чрез най-монументалната му трансформация и вие можете да бъдете част от това движение.

Не искате ли просто да мислите, да правите, да почивате и да мислите отново? В intuit.lab любопитството, енергията и страстта ви към творението имат най-голямо значение. И така, елате и проучете дълбокото творческо мислене с вдъхновяващи художници и дизайнери от цял свят.

Присъединете се към нас, за да станете част от световната лига за дизайн и да намерите своето място в него.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Дизайн в Индия

Теорията и практическото обучение се обединяват за стимулиращо образователно преживяване.

Индия исторически е била синоним на изкуството. И все пак доказателствата за естетическия щрих в индийската обстановка намаляват с всеки изминал ден. Да живееш с красота е навик, който трябва да бъде привикан от най-ранна възраст. Само когато въпроса за добрия вкус се вземе сериозно, икономическото и социалното развитие в Индия може да се случи прекрасно.

Но когато говорим за промяна, никой друг път не е бил по-добър от настоящия момент. Създаването на най-високото френско училище по дизайн, école intuit.lab в Мумбай е стъпка в посока на подчертаното подобрение, което се изисква в областта на образованието, свързано с графичния дизайн, изкуството и рекламата.

Докато сътрудничеството на Франция и Индия създава културна мощ, важно е Индия да гледа към Франция като към страна, която си заслужава да се подражава, когато става дума за гордост от собственото им наследство, изкуство и култура - мислене, което се отразява във френския съвременен дизайн.

Ecole intuit.lab постигна успех, като включи професионалното облъчване в академичния учебен план - много необходима позиция, която досега е била свободна, в средата за дизайн и художествено образование в Индия.

Ето с нетърпение очакваме нова вълна в образованието за дизайн.

Индустрия готова

С образование в областта на дизайна, дигиталността и креативността превръщаме студентите във вида на професионалистите, от които се нуждае индустрията.

С процъфтяващия пазар и нарастващото богатство, Индия е идеалната среда за процъфтяване на марки и продукти. Получените в резултат маркетингови, търговски марки и комуникационни възможности са едни от най-богатите в света и осигуряват идеалната обстановка за дизайнерите.

С нарастващото влияние на цифровите платформи в нашия живот, популярната цифрова култура се появи в Индия. Това означава, че дигиталният носител отваря цяла гама от вълнуващи пътища за дизайнерите. Ето защо ние обучаваме нашите студенти да станат интелигентни и умели в дигиталния дизайн и мислене.

Ecole intuit.lab разбира потенциала на индийския пазар и се ангажира да създаде „готови за индустрията“ студенти, които да отговорят на огромните нужди на пазара. Ние постигаме това чрез вграждане в реалния живот, професионално излагане на студентите в академичната програма. Чрез подбрани, професионални факултети, седмични и месечни семинари, програми за обмен, както и местни и международни стажове, intuit.lab гарантира, че всеки студент, който излиза от нашия кампус, е готов за професионалния свят.

Този талант, готов за индустрията, е това, което поставя главата и раменете на école intuit.lab пред други институти.

Творческа интелигентност

Да се научим да използваме талантите си

Творческата интелигентност е в основата на нашето учение. Това е споделеното знание, което младите креативни хора използват, за да станат дизайнери или арт директори.

Основното предизвикателство за дизайнера е да се научи да използва творческата си енергия интелигентно; да го канализирате и контролирате. Приспособяване за преодоляване на проблеми, използване на личната култура и знания и вземане на мъдър избор, за намиране на атрактивни, конкретни и проницателни решения.

Творческата интелигентност е отношение и отделя онези, които са експерти в своята област и знаят как да допринесат по най-добрия начин за своите способности. Отвъд простото ноу-хау, това означава възприемане на оригинален и подходящ подход. Важно е да се намери правилното изображение, освен че е привлекателно изображение. Под правилния образ имаме предвид „визуална продукция, която има смисъл“, която черпи силата си от отражение в даден контекст, определена визия или дори според определени етични принципи. Отклонение / Unsplash

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Академичен и професионален подход към образованието

« École Intuit.Lab е школа по дизайн, която се стреми да преодолее разликата между теоретично, академично обучение и практически, професионални приложения»

Програмата постоянно се развива, за да бъде в крак с променящата се технология, нововъзникващите стартъпи и да създаде иновативно изживяване в дизайна.

Intuit Lab се стреми да въведе среда, която се поддава на концентрирано разбиране на дизайна чрез:

 • Множество задачи на живо с взаимодействие, проучване и стратегия на клиента
 • Гъвкавост и адаптивност в движение с времето

Човешки мащаб колеж

Поради човешките си размери училището intuit.lab е топъл институт, който предлага на intuit.labians специално решение с включени учители и администратори.

За студентите école intuit.lab е нещо повече от колеж: той е място за изпълнение, творческа емулация, обогатяване на диалози с професионалисти. Място за среща, където животът кипи.

Освен курсове на високо ниво, се създават силни приятелства, подхранвани от екипна работа, подхранвана от активния живот и реалния свят. Тези моменти на създаване на група са ценни. Те добавят към уроците истинска екипна сплотеност и храна за мисъл от обмена. Духът на école intuit.lab е креативен, приключенски и отворен към света.

Добре дошли в нашите 3 кампуса

Intuit.lab Мумбай

Разгледайте творчеството си в град, който ще ви вдъхнови. Седнете до морето или се разходите из историческите алеи. Градът бълбука от таланти и такъв е и нашия кампус, разположен в Прабхадеви, сърцето на град Мумбай. Кампусът разполага с глобални легенди за дизайн и реклама, които го участват, взаимодейства със студентите и ги обучава за професионалния свят.

Студентите също имат възможност да се учат от глобалното рекламно маестро, Рави Дешпанде, основателят на нашия университет в Мумбай. А също и да го видите в действие в динамичната му интегрирана рекламна агенция Whyness Worldwide, разположена до нашия кампус.

Intuit.lab Париж

Първият ни кампус по целия свят, intuit.lab, Париж, е мечтата на всеки начинаещ дизайнер.

В училището има преподавателски екип с преподаватели и професионалисти, аплодирани от рекламния свят. Студентите, които учат във френската столица, живеят в динамична и мултикултурна среда. Те се възползват от изключителния културен потенциал на града, който е лесно достъпен от училището заради централното му местоположение.

Допълнително предимство е достъпът до несравним пул от работни места в най-търсения креативен град.

Intuit.lab Екс-ан-Прованс

Училището intuit.lab в Екс-ан-Прованс позволява на учениците да се възползват от несравнимото обучение и обогатяване на жизнения опит в град, изпълнен с живот. Кампусът се фокусира върху академичните изисквания на света на съвременното изкуство и изгражда методи за подготовка на студентите за него.

Екипът е съставен от учители и професионалисти, които разбират истинските проблеми на индустрията и помагат на студентите да изградят силни връзки в региона и в международен план.

Местоположения

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Въпроси