43 Air School

43 Air School

43 Air School

Представление

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School приветства в обучението на пилоти от световна класа

Ние постигаме това чрез определяне на най-високите стандарти, ненадминати съоръжения и сериозна страст към авиацията. През последните 30 години професионално сме обучили над 6000 завършили за секторите за обща, въздушна и военна авиация, но способността ни да надвишаваме очакванията на клиентите ни, което ни отличава.

Нашите места в RSA разполагат с контингент, предназначени за летящи зони за обучение, ниска плътност на въздушното движение и готов достъп до съоръженията за инструментални обучения, съсредоточени учениците върху това, което са записали.

 • 9 симулатора
 • 75 инструктори
 • 240 души персонал
 • 70 самолета
 • 300 студенти

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Опитни инструктори

Нашият опит от 43 инструктори е ненадминат в индустрията. Екипът се ръководи от професионалисти, които са имали отличителни кариери в авиацията. Ние се ангажираме да гарантираме, че сме в крак с развитието на индустрията и методологиите за авиационни инструкции.

Супериорни удобства

43 Air School притежава най-големия и най-добре поддържан флот от самолети на континента, а предложенията за стъклени кабини са достъпни за нашите сложни обучители.

Нашият богат опит и лидерство в обучението поставят 43 Air School на челно място в международните стандарти за обучение.

Никоя друга организация за обучение на континента не може да ви предложи

 • 70 постоянни и договорени инструктори, ръководени от старши екипи за управление на полети с богат опит в авиокомпанията, военновъздушните сили и индустрията на чартъра
 • Повече от 50 отлично поддържани летателни апарати са достъпни ежедневно за обучение
 • 30 години опит за обучение на пилоти
 • Над 6 000 пилоти завършиха успешно
 • Съвременните технологии и електронните предложения са насочени към осигуряване на безпроблемно обучение
 • Налични са множество учебни помагала и програми, от влизане до напреднали нива
 • Одобрени курсове по механична поддръжка и контрол на въздушното движение
 • Симулатори в 3 места, обхващащи Ab-Initio, корпоративно и въздушно обучение на пилоти
 • Нашите модерни съоръжения и оборудване на кампуса гарантират, че всички нужди на студентите са удовлетворени
 • 240 щатни служители, осигуряващи максимален фокус върху обучението
 • Предварителен курс COMPASS ™ Инструмент за оценка, даващ точен обективен резултат от студентския потенциал
 • Специализирани училищни съоръжения, наети от професионални лектори
 • ATC Simulator, използван за подобряване на авиационната, английската и умствената ориентация
 • Пилотен магазин, който да се погрижи за всичките ви нужди в кампуса
 • Страхотни записи за безопасност във всички аспекти на авиационното обучение

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School днес

43 Air School е специализирана организация за кариерно обучение на пилоти и авиация, която се грижи за частния, общия търговски, въздушния и военния сектор. Той има богат опит в обучението на самостоятелно и корпоративно спонсорирани пилоти, контролери за въздушно движение и кандидати за поддръжка от различни културни среди и от различни страни по света.

Училището е в състояние да предостави висококачествена услуга, тъй като има всички основи, необходими за ефективното обучение. В среда, която е подходяща за първоначално основно и усъвършенствано оперативно летателно обучение с цялото необходимо оборудване и съоръжения, училището е насочено специално и изключително за летателно обучение. Всички инструктори имат богат експлоатационен и обучителен опит.

43 Air School провежда обучение за кариерни пилоти повече от 30 години, досега има над 6 000 завършили и с право може да твърди, че е най-голямото и най-уважавано летящо учебно заведение в Африка с международна репутация.

Специализирани модули, като Upset Recovery Training, MCC (Multi-Crew Co-Cooperation Training) и CRM (Crew Resource Management), за споменаване на няколко, се предоставят според нуждите. Училището управлява флот от 57 учебно-тренировъчни самолета и има повече от 250 служители на пълен работен ден, от които приблизително 70 са инструкторите по полети и наземни.

Пълни жилищни съоръжения за средно студентско население от 300 кадетни пилоти са осигурени в пристанището на Порт Алфред.

Летателно обучение

Училището осигурява летяща учебна среда, която е подходяща за прогресивното обучение и развитие на кадетския пилот: специална и обширна зона за обучение за ранно основно обучение, с готов достъп до по-големите оперативни ситуации с по-голяма плътност за по-напредналите етапи на курса.

Времето по крайбрежието предлага излагане на условия, с които пилотът ще трябва да се справи в бъдеще, без да нарушава безопасността или икономичността на учението. Има минимални смущения от търговския трафик, а близостта до общите учебни зони гарантира икономия на обучението.

Регионални летища и въздушни пространства

Летища Порт Елизабет, Бишо и Източен Лондон са в непосредствена близост до 43 Порт Алфред и тези регионални летища са идеални за полети с инструменти.

За да се даде възможност на студентите да прилагат своите умения в по-широката оперативна среда, тренировъчни полети се провеждат до всички големи центрове в Южна Африка, включително Кейптаун, Дърбан и Йоханесбург. Освен това има поне едно тренировъчно обучение до международна дестинация.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Местоположения

 • Port Alfred

  Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred, 6170, Port Alfred

  • Lanseria

   Hangar 104C, Lanseria International Airport, 1748, Lanseria

   • Port Elizabeth

    30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth, 6001, Port Elizabeth

    Въпроси