Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Представление

За Академия Рячи

"Винаги казвам на моите ученици: във всеки един от нас, по най-подходящия начин, се крие търпеливо един малък магически артистичен потенциал, за да бъде открит."

"Задачата на учителите е да събудят тази магия в студентите и да ги насочат да търсят истинското изкуство и таланта и да ги научат на радостта от ученето. Учителите не само трябва да преподават техническото ноу-хау, но и да подхранват въображението, фантазията и културата на всеки един, за да се стремят към истинското изкуство и талант ", обяснява Академиа Рячи, почетен президент Раймонд Рячи.

Нашата история

Наследството на традиционното занаятчийство и изкуствата, които процъфтяват в Тоскана, особено във Флоренция, отпразнуваха славата на Възрожденската епоха като истинско изкуство. Семинарите и ателиетата на занаятчиите са били основната движеща сила на производствените дейности на града, които помогнаха на Флоренция наистина да процъфтява като италианска художествена столица на епохата и заедно с търговците постигнаха слава и голямо богатство.

Многобройни великолепни художествени предмети са създадени за баптистерите в занаятчийските ателиета, често тези на златарите. Добър пример е Маестро Бенвенуто Келини, който преподава своите превъзходни скулптурни техники за изработване на голи статуи от мрамор на своите чираци в студио някъде. Днес тези занаятчийски занаяти, изпълнявани от любимия Maestro, са запазени от векове като истинско произведение на изкуството. Това наследство от здравословните и специални традиции на занаятчийството, като например производството на злато и бижута, скулптура и живопис, за щастие беше жива наследена от векове във Флоренция и в целия регион Тоскана.

След основаването на студиото през 1983 г. Maestro Raymond Riaci имаше силна визия да създаде училище, което не само да учи техниките си, но и да просвещава младите художници с оживения дух и атмосферата на Ренесанса, за да изпълни цялата си мисия като Маестро. Ето как е основана "Академия Риачи": съкровищница на традиционното изкуство и неговите незаменими техники. Преподаването тайно съдържа техники, неизвестни за всяко друго училище, а Академията Риачи се стреми да възпитава и развива въображението и фантазията във всеки отделен ученик.

Започвайки като малко художествено студио, днес същата страстна мисия осветява не само един маестро, но и грандиозен екип от учители, представляващи най-добрите италиански художници във Флоренция, запазвайки визията на основателя и почетния президент за традицията и духа, изразена в цитата , Тялото на нашето студент е представлявало над 50 държави по цял свят, преследвайки своето изкуство в областта на дизайна, занаятите, изобразителните изкуства, италианския език и италианските кулинарни изкуства, като никога не успява да ги вдъхновява.

Метод на преподаване и философия

Мисия - "Живей в миналото, създай бъдещето"

Крайната цел на образованието на Академия Рячи не е насочена единствено към преподаване на традиционни техники и стилове, а има за цел да насочи студентите към развиване на собствената си артистична чувствителност, творчество и реализиране на пълния им потенциал.

От традиционните до ултрамодерните техники

Студентите могат да изберат да учат от различни области на изкуствата и традиционните изкуства, предлагани в академията. Противно на последните тенденции в масовото производство, Accademia Riaci вярва в качеството, а не в количеството. Ето защо дизайнът и техниките на традиционното и класическото изкуство до най-модерните дизайни и техники се изучават и придобиват чрез многобройни часове практично практично обучение в техния основен избор. Студентите ще бъдат подхранвани, за да развият въображението си и фантазиите - най-ценните елементи на един художник. Професорите насърчават всеки ученик да вдъхновява и развива оригиналността на всеки студент не само чрез тяхното преподаване, но и като им помага да преоткрият "специалното" нещо за всеки учещ артист.

Малки размери

Изследванията показват, че учениците, работещи в малки групи, са склонни да научават повече и да изглеждат по-доволни от своите уроци. По-ниските размери на класовете са свързани с положителни образователни ползи, като по-добри резултати от тестовете, по-малко отпадания и по-високи проценти на дипломиране. Ето защо класовете на Академия Рячи се организират в малка група студенти.

Инструкция, съобразена с изискванията

Подобно на това, как Леонардо да Винчи преподава асистентите си, уроците се провеждат в тясна връзка с всеки ученик, в съответствие с способностите и личността им, предизвиквайки както начинаещи, така и опитни професионалисти.

Училищна група "Академия Риачи"

Училищната група на Accademia Riaci се състои от три училища: Accademia Riaci, FCAS и ABC de 'Conti.

Всяко училище предлага курсове по различни дисциплини:

  • Академия Риачи: Изкуства, занаяти
  • FCAS: Курсове по кулинарни изкуства
  • ABC de 'Conti: Италиански езикови курсове

Местоположения

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Въпроси