Acudemy

Acudemy

Acudemy

Представление

Просто, ефективно

Acudemy е доставчик на обучение, базиран в Централен Лондон, който специализира в акредитирани и поръчкови курсове за обучение. Популярните курсове, които обхващаме, включват счетоводство

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Кои сме ние

Acudemy Ltd е център за обучение, базиран в Централен Лондон, който е специализиран в акредитирано и специално обучение за малки фирми и физически лица.

Създадени от професионални счетоводители и старши бизнес предприемачи, желаещи да повишат и разширят участието и постиженията на хората в бранша, като по този начин се превръщат в ценен ресурс за работодателите.

Acudemy предлага акредитирани и поръчкови курсове за обучение по популярни бизнес категории като счетоводство и финанси, продажби и маркетинг и управление на проекти. Ние предлагаме краткосрочни курсове, курсове през уикенда и вътрешно обучение в нашия център за обучение в Лондон или на място по ваш избор.

Нашата мисия

С екип, съставен от професионалисти и старши бизнес предприемачи, нашата мисия е да дадем възможност и да насърчим хората в бранша да участват в обучението и да максимизират своите постижения. Безспорно ценен ресурс за всички видове корпорации, нашето име ще бъде присъщо свързано с превъзходно обучение.

Acudemy обучение работи в съответствие с етиката, основаваща се на строги ценности.

Стойности на обучението

 • Предоставяне на участниците на среда, която ще им даде възможност да развиват уменията си
 • Да действа като катализатор за ефективни партньорства между работодатели и служители
 • Награждаване на отдадеността, ангажираността и усилията чрез осигуряване на най-доброто обучение в класа
 • Посветени на нуждите на клиентите и управление на очакванията както на обучаемите, така и на работодателите
 • Работа в съответствие с най-добрите практики
 • Честване на успеха на другите

Нашите програми за обучение са предназначени да дадат възможност на учащите, да им позволят да постигнат своите образователни и професионални цели. Ние изграждаме ярко бъдеще, като улесняваме участниците с уменията да създават уникална комбинация от ползи за себе си и своя работодател.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

Защо да избера нас

От 2013 г. обучението по Acudemy осигурява акредитирано и специално обучение по специализации като счетоводство и финанси, лидерство и управление. Ето три малки неща, които правят обучението с Acudemy специални.

Постигане на Вашите цели в кариерата

Нашата услуга е специално разработена, за да даде възможност на хората да постигнат своите образователни и кариерни цели, използвайки нашия практически подход за обучение, който е структуриран така, че да насърчи участниците да доразвият своите теоретични знания чрез практическо приложение.

Идеален за тези, които искат да развият себе си.

гъвкав

Нашият фокус е много върху предоставянето на гъвкави възможности за обучение в по-малките групи, като по този начин се осигурява максимално взаимодействие и участие на кандидатите. Ние също така отделяме време да следим разходите си, тъй като една от нашите силни страни е да гарантираме, че нашите курсове са достъпни за всички кандидати, ориентирани към кариерата, независимо от нивото на познания или опит.

Изключителна поддръжка

Нашият опитен екип е винаги на разположение, за да ви помогне. Нашите изключителни нива на подкрепа и насоки означават, когато имате нужда от съвет или насърчение, ще бъдем точно до вас. Независимо дали искате да подобрите перспективите си за кариера, да спечелите тази промоция, да се върнете на работа или просто да се откроите от тълпата, Acudemy може да ви помогне, както никой друг не може.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Местоположения

 • London

  Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси