Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Представление

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Относно alt = "Aeropole

alt = "Aeropole е първокласна летателна академия, основана през 2010 г. Ние сме специалисти по обучение на пилоти за технически усъвършенствани самолети. Ние управляваме флот от модерни диаманти с Хелзинки-Малми, Финландия, като наша основна база. Одобрената ни организация с висококвалифицираната си компания и опитни инструктори са на разположение и готови да отговорят на вашите специфични нужди, независимо дали сте нови за авиацията или пилота на авиокомпания.

Нашата цел

Ние от alt = "Aeropole страстно ни осигуряваме отлична летателна подготовка. Нашата цел е да бъдем полетното училище номер едно във Финландия по отношение на качеството. Нашето обещание към вас е да осигурим високо качество в обслужването на клиентите, обучението, оборудването и персонал.

1. Отлично обслужване на клиенти

Ще даваме само обещания, които можем да спазим. Това означава точни и честни споразумения за обучение, лесни за разбиране цени и открита комуникация, когато нещата се променят. Разписанията на тренировките са индивидуално съобразени с вашите нужди, било то през редовното работно време или вечерите и почивните дни.

2. Качество на обучението

Имаме силно педагогически подход към обучението. Ние не сме тук, за да покажем своите летателни умения или опит, а за да обучим нашите студенти да бъдат безопасни и уверени пилоти, независимо дали техните летателни цели са професионални или за свободното време. Предприехме нов подход към система за обучение и качество, която не беше наблюдавана в никоя друга финландска летателна школа преди. Нашите методи на преподаване са изпитани и изпитани системи от световна класа, които сме адаптирали и подобрили допълнително за местната северна среда - и те напълно съответстват и надхвърлят европейските авиационни разпоредби.

3. Модерни самолети

Нашите самолети са най-съвременни, перфектни за обучение и имат изключително добър рекорд по безопасност (всъщност най-добрият в бранша.) Смеем да твърдим, че управляваме най-новия и най-модерен учебен флот във Финландия в нашата ценова категория. , Всички наши студенти се насърчават да тренират на стъклени самолети в пилотската кабина, а също така ние преподаваме на традиционни инструменти, за да дадем на нашите ученици всички необходими умения.

4. Професионални и талантливи инструктори

Нашите инструктори имат стотици, ако не и хиляди часове опит като инструктори и повечето имат самолетен или чартърен опит. Те са с нас, защото намират инструктаж за възнаграждение и са страстни за качеството - не само за да наблюдават повече полетни часове. Казаното казано, качеството на преподаване не зависи от раменете на отделния инструктор, а се подхранва от нашия методичен подход към качеството в нашата организация и обучение.

Нашето убеждение е, че единственият начин да се задържим на върха е да разпознаем факта, че всички сме на безкраен път на учене - върховите постижения идват чрез постоянство и постоянно усъвършенстване. Не позволявайте тази наша мания да ви попречи да се насладите на това, което предстои да преживеете с нас: вълнението и забавлението са неразделна част от летенето, независимо дали сте начинаещ частен пилот или започвате нова и възнаграждаваща кариера в авиацията. Нека ви преведем безопасно през тези преживявания!

Кои сме ние?

Ние сме професионалисти в областта на авиацията и бизнеса с допълващи се познания: авиолинии и чартърни пилоти, кариерни инструктори, авиационни инженери, бизнес мениджъри и предприемачи. Бяхме разочаровани от липсата на летателно училище, което наистина се интересуваше от обучението на техните ученици и от обслужването на клиентите, затова основахме такова. Може да не сме най-евтината летателна школа наоколо, но със сигурност се стремим да останем най-добрите!

одобрения

  • Сертификат за ATO на EASA FI.ATO.2016 - Финландско одобрение на CAA за всички курсове по одобрена организация за обучение (ATO) съгласно правилата на Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA).
  • Сертификат на EASA ATO DK / ATO / 011 - Датско одобрение на CAA за всички курсове по одобрена организация за обучение (ATO) съгласно правилата на Европейската агенция за авиационна безопасност (EASA).

Местоположения

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Въпроси