Keystone logo
© Carrianna Field
Allwomen

Allwomen

Allwomen

Представление

Ние вярваме, че всеки опит е правилният фон, за да станете жена в технологиите. Ето защо ние разработваме нашите програми за вас, за да преминете от 0 до 100, и ние предлагаме наставничество и помощ от началото до края. Защото миналото ви не трябва да бъде пречка в бъдещата ви кариера!

Чрез нашите програми ние ви учим как да станете Data Scientist, Product Manager или UX Designer въз основа на вашите стремежи. Всеки клас е адаптиран към собствените интереси на нашите ученици и е вдъхновен от намирането на решения на реални проблеми. Това завършва с възможност за изграждане на собствен проект, воден от личните ви страсти.

Понастоящем жените не разполагат с безопасна и позитивна среда, в която всеки човек може да се чувства свободен да се учи един от друг (и заедно). Ето защо решихме да създадем академия, която предоставя това пространство специално за жени. Но ние все още обичаме нашите съюзници, които са добре дошли да присъстват на нашите събития и специални поводи!

Нашите програми са разработени и преподавани от професионални жени технически експерти, които ще ви подготвят да овладеете уменията, необходими за успеха във вашата технологична кариера. Бъдещето на технологиите се нуждае от повече жени - и ние сме тук, за да направим това.

Местоположения

  • Barcelona

    Av. de Francesc Cambó, 17, 08003, Barcelona

    Въпроси