Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Представление

Експериментирайте. Въпрос. Предизвикателство. Създайте. Само някои от нещата, които ще бъдете насърчавани да правите на нашите летни курсове.

Написани от нашите курсови екипи, които преподават в нашите програми за пълно работно време, и подкрепени от гостуващи преподаватели, специалисти техници и завършили студенти, нашите изключително практични курсове ви позволяват да изследвате редица подходи за творческо мислене и правене в различни изкуства форми.

Освен че научават за творчески техники и процеси, нашите летни курсове имат за цел да повишат увереността ви във вашите артистични способности, като ви дадат възможност да вземете по -информирано решение за вашето бъдеще.

Възможно е да се запишете, за да подобрите портфолиото си за изкуства , да попълните кандидатурата си за университет или защото искате да обогатите автобиографията си или да се интересувате от творческия свят.

Нашите курсове привличат млади студенти, творчески професионалисти и фрийлансъри от Обединеното кралство и от цял свят от различни възрасти, произход и опит.

Нашите триседмични курсове са отворени за всички ентусиасти на възраст 13+, 15+ и 18+; няма горна възрастова граница.

Нашите летни курсове ви дават възможност да:

 • Развивайте нови творчески умения и техники
 • Подгответе се за курс по изкуства в университета
 • Учете се от креативни експерти
 • Опит след обучение в британски университет по изкуствата
 • Увеличете перспективите за кариера
 • Споделете идеи и умения с ученици от цял свят
 • Прекарайте време в една от най -добрите летни дестинации на Обединеното кралство
 • Получавайте съвети за портфолио и поддръжка за кандидатстване в университета
 • Сертификат за присъствие на AUB

Често задавани въпроси

Ако вашият въпрос не е обхванат, свържете се с нас на [email protected] или се обадете на +44 1202 363831/363823. Можете също да ни пишете по Skype: summercoursesAUB.

Кой може да участва в летен курс на AUB?

Нашите летни курсове са отворени за всички творчески ентусиасти

По-малките ученици могат да участват в лятното училище „Творчески изкуства“ , предназначено за ентусиазирани творци на възраст 14-16 години (курс през юни) и на възраст 13-14 години (курс през юли).

Курсовете привличат студенти, творчески професионалисти и фрийлансъри от всички възрасти от Обединеното кралство и по целия свят, с разнообразен опит и опит.

Нашите летни курсове се възползват от включването на такава смесица от хора, които могат да учат и да си сътрудничат заедно.

Има ли специфични изисквания за постъпване за летните курсове?

Няма официални изисквания за влизане в нашите летни курсове, тъй като искаме студентите и творците да споделят и да се учат, независимо от техния опит или предишен опит.

Курсовете са изключително практични и са написани за тези, които имат силен интерес към творчеството; ние просто очакваме летните студенти да бъдат ентусиазирани и готови да учат като личности и като част от екип.

Не се нуждаете от предишни квалификации, за да се присъедините към нашите курсове.

На какъв език се провежда курсът? Имам ли нужда от сертификат или тест по английски или Ielts, за да участвам?

Всички летни курсове се преподават на английски език.

Няма официални изисквания за влизане в английски език, но препоръчваме да имате средно ниво на английски, за да се възползвате напълно от опита си на нашите летни курсове и да можете да общувате с вашия ръководител на курса и състуденти.

Ако се съмнявате дали вашият английски е достатъчно добър, моля, изпратете ни имейл на [email protected] за съвет.

Колко хора ще бъдат на курса ми?

Нашите курсове са много популярни, но за да сме сигурни, че имате страхотен опит в курса и достатъчно време за контакт с вашия преподавател, ние поддържаме малките ни класове.

Номерата на курсовете ще варират в зависимост от предмета на курса, но летните курсове обикновено имат между 15 - 25 студенти на курс, като вашият ръководител на курса, асистентът на курса и посланиците на студентите от AUB ще ви подкрепят.

Как да резервирам летен курс?

Всички летни курсове могат да бъдат резервирани лесно чрез нашия онлайн магазин с дебитна или кредитна карта.

Ако не можете да платите онлайн, ние ще ви помолим да попълните формуляр за резервация и ще ви предоставим данните за банковата си сметка, за да можете да уредите банков превод (имайте предвид, че ще изберете допълнителни банкови такси, ако изберете този метод).

Изпратете имейл на [email protected] за формуляр за резервация.

Можете да научите повече за това как да резервирате тук .

Аз съм международен студент - ще ми трябва ли виза за летен курс?

Ако нямате паспорт от Обединеното кралство/ЕС/ЕИП, ще ви е необходима виза, която ви позволява да учите тук, за да вземете някой от нашите курсове.

По-голямата част от чуждестранните студенти, които възнамеряват да учат кратък летен курс във Великобритания, могат да го направят с помощта на краткосрочна виза за обучение.

Ваша отговорност е обаче да определите дали трябва да кандидатствате за виза предварително и да оставите достатъчно време за получаване на виза.

Трябва да оставите достатъчно време за получаване на необходимата виза, преди да посетите нашия летен курс и Университетът ще предостави писмо за потвърждение на визовата подкрепа при получаване на пълното плащане.

Моля, вижте уебсайта на правителството на Великобритания за визи и имиграция за разяснения относно визовите изисквания и всички други подкрепящи документи, които може да ви трябват.

Всички визи и документи за пътуване за потвърждаване на допустимостта ще бъдат проверени или при пристигане в университетско помещение, или в първия ден при регистрация. Ако нямате правилната виза, ние няма да можем да ви позволим да се присъедините към курса, нито ще имате право на възстановяване.

Ако кандидатствате за виза и се нуждаете от документи за потвърждаване на вашето пътуване и курсове, за да защитите визата си, имайте предвид, че писма за потвърждение на курса за заявления за виза ще бъдат издадени само след като са платени таксите за курса и всяко настанено място, което сте резервирали. изцяло.

За какво друго ще трябва да платя?

Нашите летни курсове са напълно приобщаващи с всички включени материали и ресурси.

За тези, които отсядат в нашето настаняване, са осигурени закуска и обяд (понеделник - петък), така че учениците ще се нуждаят само от допълнителни пари за вечерята и уикенда. Препоръчително е да донесете abit допълнително, ако планирате да пазарувате за подаръци, лични покупки, допълнителни закуски и дейности през уикенда.

Ако живеете на местно ниво или сте избрали да резервирате само летния курс и да подредите квартирата си независимо, трябва да разрешите достатъчно средства за обяд и всякакви други необходими ястия, дейности или лични покупки.

Какво получавам в края на курса?

След успешно завършване на курса ще Ви бъде издаден сертификат за присъствие на AUB.

Можете да използвате това, за да докажете работата, която може да бъде добавена към вашето портфолио или CV. Също така имате право да кандидатствате за кредити за родния университет, които да полагате за всяко обучение, което правите в момента (например като студент в чужбина в друг университет или студент, който получава IB за кредити CAS).

В зависимост от летния курс, който сте взели, вие също ще имате възможност да вземете със себе си произведенията, произведени през вашето време.

Например, студентите по грим ще имат скици и набор от цифрови разпечатки на завършени стилове от фотосесии, студентите по филми и анимация ще имат късометражни филми, студентите по мода могат да носят вкъщи готовата си модна дреха, както и модните си фолиа и т.н.

Местоположения

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Въпроси