Keystone logo
Australian College of Kuwait : ACK

Australian College of Kuwait : ACK

Australian College of Kuwait : ACK

Представление

Създадена през 2004 г., ACK е един от първите частни университети в Кувейт. Колежът предлага висше образование от световна класа на родна земя чрез международни партньорства за обучение. Курсовете за обучение се предлагат на нива на диплом и бакалавърска степен и в специализации в рамките на инженерни, бизнес, авиационни и морски изследвания.

ACK предлага персонализиран подход към обучението, при който всеки студент има академичен съветник, който е на разположение за учебно и кариерно ориентиране. В същото време ACK отдава значение на цялостното преживяване в колежа и съответно се предлага широк спектър от спортни и клубни дейности, така че учениците да могат да преследват своите хобита и интереси с другите и да създават приятелства през целия живот.

Експерименталният модел на обучение в ACK дава възможност на студентите да се дипломират не само с академични знания, но и с умения и отношение, свързани с работното място, така че да са готови за работа. Базираното на проекти обучение (PBL) и Conceive, Design, Implement and Operate (CDIO) са доказани методи на обучение, при които учениците работят по екипни или индивидуални проекти за изследване на индустриален или бизнес проблем и след това разработват стратегии, процеси и продукти като решения. Стажовете в местните работни места и дори в международен план също създават възможност за студентите да работят заедно със съществуващия персонал и да придобият опит от първа ръка в желаната от тях кариера.

Местоположения

  • Hawally

    Hawally, Кувейт

    Въпроси