Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Представление

Business Academy Aarhus разработва и предлага практически ориентирани програми за висше образование. С повече от 5000 редовни студенти, 3400 задочни студенти и около 400 служители ние сме една от най-големите бизнес академии в Дания.

Business Academy Aarhus е Училище за приложни науки.

В няколко европейски страни това е термин на английски език за висши учебни заведения. Дипломните програми, които предлагаме, се фокусират върху приложни степени.

Подобно на университетите, ние предлагаме както бакалавърски програми, така и можем да предоставяме академични степени, но не присъждаме магистърски или докторски степени.

В допълнение към това, ние също предлагаме продължаващо обучение и програми за задочно обучение на ниво бакалавър и краткосрочни курсове за хора, които трябва да повишат квалификацията си на работното място (само на датски).

Нашите програми съчетават теория с практика.

Ние даваме приоритет на обучението в малки екипи, групова работа, работа по проекти, сътрудничество с търговията и индустрията, реалистични случаи и задължителни стажове. Всяка година повече от 300 наши студенти заминават в чужбина за част от своите програми.

Разработването и завършването на програми трябва да създава стойност както за студенти, така и за компании. Имайки това предвид, ние полагаме всеотдайни усилия да приложим нашите квалификации по отношение на конкретни проекти за иновации и развитие в съвместни усилия с партньорски компании.

Няколко години опит с висше образование

Business Academy Aarhus е основана на 1 януари 2009 г. Тя е създадена като сливане между програми за висше образование от Aarhus Business College, Aarhus Tech и JU (селскостопанското училище). Някои от днешните ни програми се предлагат в сътрудничество с Орхуското училище по морско и техническо инженерство.

Гъвкав Pathway към висшето образование

Изборът на програма е важно житейско решение и не винаги е лесно да разберете коя програма е подходяща за вас.

В Business Academy Aarhus , University of Applied Sciences, ние предлагаме както програми за академична професия (степен AP), така и програми за бакалавърска степен. Програма за степен AP отговаря на първите две години от бакалавърската програма. Програмата осигурява квалификации сама по себе си, но може да бъде и динамичен начин за получаване на по -дълго образование. Следователно имате възможност да влезете в професионалния живот директно след последните си изпити или можете да продължите обучението си с бакалавърска степен в една от нашите програми за допълване или в друга институция в Дания или в чужбина.

Учи в Академията

Когато започнете програма за висше образование, вие също приемате, че сте отговорни за собственото си обучение. Нашият опит е, че научавате най -много, когато участвате активно в преподаването. Ние ви предоставяме възможността да се включите активно чрез малки класове от около 30 ученици и чрез работа по проекти и казуси, които са важни елементи във всички програми.

Всички наши програми са тясно свързани с индустрията. Следователно ние комбинираме теория и практика и основно преподаваме частите от теорията, които по -късно можете да използвате в трудовия си живот за решаване на практически проблеми. Поради това фирмените посещения и гостуващите лекции са важна част от всички наши програми и проекти, а проектите за финални изпити обикновено се основават на практически проблеми в конкретни компании. Има около 18-25 часа обучение седмично. Броят на часовете за обучение варира от седмица на седмица и от програма на програма.

Вашата кариера започва с вашето образование

Без значение дали търсите стаж или първата си работа след дипломирането, Business Academy Aarhus може да ви предостави вдъхновението, инструментите и помощта, от които се нуждаете. Като студент в Академията можете да участвате в различни курсове и семинари, като помощ за кандидатури, автобиографии и интервюта за работа. Ние също така предоставяме индивидуална помощ и съвети.

Свят на възможностите

Получаването на добра работа след дипломирането е целта на повечето студенти от академията. Някои студенти обаче избират да учат по-нататък и да комбинират работата си с курс на непълно работно време, а други избират да продължат образованието си на пълен работен ден в Дания или в чужбина в една от многото образователни институции, с които имаме споразумения за признаване на курсове. Можете да прочетете повече за работа и възможности за допълнително образование под описанията на всяка програма.

Подгответе бъдещето за вашия стаж

Като студент в Business Academy Aarhus ще участвате в задължителен стаж, където ще можете да използвате знанията си на практика. Този стаж (обикновено 3-5 месеца) ще ви даде шанс да изпитате:

  • Съответно учене в реалния живот в една компания
  • Мрежи и опит, които могат да доведат до бъдеща работа
  • Работа в международна компания

Всяка година Business Academy Aarhus сътрудничи с повече от 1000 компании в Дания и в чужбина, например Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk и Porsche USA.

Стаж в чужбина

Можете да изберете да вземете стажа си навсякъде по света, а в Европа можете да получите безвъзмездна помощ по програма „Еразъм“, за да покриете разходите, свързани с полагането на стажа ви в чужда държава. В Business Academy Aarhus си сътрудничим с организации и компании, за да помогнем със стажове например в Малайзия, Шанхай, Канада и Танзания.

Местоположения

  • Aarhus

    Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

    Въпроси