Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Представление

Приключение чрез образование

Добре дошли в Bayswater College , основан през 1973 г. Ние предлагаме интересни преживявания чрез образование на всички етапи от живота. Независимо дали сте в училище или университет, търсете работа, професионално или пенсионирани, нашите курсове ще ви помогнат да развиете кариерата си и да подобрите живота си.

Чрез приключения, образование и формални квалификации, Bayswater College предоставя на световните граждани ценен опит повече от 45 години.

Съобщение от Основателите:

Ние създадохме Bayswater Education, защото знаем, че образованието и пътуването са най-големите приключения на живота. Нашата мисия да вдъхновяваме и обучаваме започва в нашите красиви, модерни класни стаи и се простира до общности и култури по целия свят.

Ние осигуряваме платформа за ефективно обучение чрез пътуване, настаняване, класове и програми за дейности и предлагаме структурирано ориентиране по време на вашето пътуване. Ние също така искаме да разширим нашата мисия отвъд нашите граници, така че когато се регистрирате при нас, ние предлагаме същото образование на човек в неравностойно положение.

Джеймс Хърбъртсън и Стефан Русуни

Хронология:

2017

 • Беше създадено Bayswater Education

2018

 • Придобиване на LSC Stanton, колеж в централната част на Лондон, сформиран от две отдавна установени училища в Лондон през 2015 година.

2019

 • Стартиране на Bayswater College London

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College е

За глобалните граждани

 • Ние гледаме отвъд нашите граници; ние приемаме нови култури и сме по-богати за него. Предоставяме достъп до образование от сърцето на Лондон до останалия свят. Всички сте добре дошли.

За насочване

 • Ние се грижим за малките неща на всяка стъпка от вашето пътуване. От записването до дипломирането искаме да знаете, че винаги има някой, който да ви помогне.

За студенти

 • Всичко, което правим, е насочено към успеха и безопасността на учениците. Знаем, че доверието е основен инструмент в обучението и е тук, за да насърчаваме това доверие. Нашият фокус е върху доброто, което правите.

За сериозно забавление

 • Цялото ви преживяване е важно за нас и ние знаем, че забавлението е голяма част от приключението. Стремим се да ви запознаем с хора с еднакви мисли, така че вашите приятелства да са наше наследство.

Бизнес за добро

 • Ние осигуряваме умения за промяна на живота на хората. За всеки ученик, който преподаваме, ще научим друг от неравностойно положение. Предоставяме класове отвъд нашите граници и разширяваме ангажимента си за образование към региони, където те са най-необходими.

С един поглед

 • 15 Класни стаи
 • 4 Студентски салона
 • 65 "Интерактивна телевизия
 • 5 минути от Хайд парк

курсове

Bayswater College предлага разнообразие от курсове, които могат да помогнат за подобряване на вашите комуникационни умения или за развиване на специализирани познания, необходими за вашата кариера. Нашите учители са страстни за това, което правят, се грижат за вашия напредък и ви гарантират, че ще постигнете целите си.

Нашият екип за поддръжка е тук, за да се увери, че животът ви извън класната стая е възможно най-добър.

Ние сме тук, за да помагаме и съветваме, вашето щастие е мярка за нашия успех.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Образование за добро

Знаем, че чрез образование можем да предложим възможности на тези, които имат най-голяма нужда от тях. Ето защо ние се ангажираме с бизнес модел, който поставя хората преди печалбата.

Образованието предоставя на хората ключ към света. Нашата мисия е да отворим врати за всички и да вдъхновим поколение изследователи.

Какво правим:

За всеки ученик, който преподаваме, ще научим друг от неравностойно положение. На база един за един. Даряваме време, експертиза и средства за подкрепа на деца и благотворителни организации в родината на нашите ученици.

Ние използваме гласа си, за да участваме активно в каузи, които са съобразени с нашите ценности. Нашите събития включват оратори от международни благотворителни организации, дейности за набиране на средства и участие в събития като Международния ден на жените или Бежанската седмица.

Ние не сме пасивна институция и насърчаваме нашите ученици да се включат и като начин за насърчаване на доброто и за потапяне в езика.

Защо го правим:

Възможността за учене не трябва да се ограничава до тези, които могат да си го позволят. Пътуването по света за изучаване на английски като чужд език е уникално и потапящо преживяване, което изгражда доверие и осигурява по-добри перспективи за работа. Тези опции обаче не са достъпни за всички. Нашата мисия е да дадем възможност на младите и хората в неравностойно положение да научат основни умения, които да обогатят живота им, независимо от икономическото им положение. Искаме да вдъхновим следващото поколение изследователи, където и да са те.

Как го правим:

Ние си партнираме с организации, които споделят и подкрепят нашата мисия за осигуряване на образование, където тя е най-необходима. Ние ангажираме средства, които иначе биха представлявали печалба.

За всяка седмица, когато ученикът учи с нас, ще дарим седмица на благотворителност от тяхната страна или регион. Ние използваме съществуващите местни благотворителни организации и даряваме или учител, или еквивалентно финансиране за часовете.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Местоположения

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Великобритания

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Великобритания

    • Bournemouth

     Bournemouth, Великобритания

     • Paris

      Paris, Франция

      • Vancouver

       Vancouver, Канада

       • Calgary

        Calgary, Канада

        • Cape Town

         Cape Town, Южноафриканска Република

         • Toronto

          Toronto, Канада

          • Nicosia

           Nicosia, Кипър

           • Limassol

            Limassol, Кипър

            Въпроси