Bifröst University

Bifröst University

Bifröst University

Представление

Добре дошли в BIFROST университет

BIFROST университет е основана в Рейкявик през 1918 г. по модела на Ruskin College. През 1955 г. училището е преместено 110 km северно от столицата. BIFROST университет е само университет либерални изкуства в страната, Той е акредитиран като университет през 1988 г., за пръв път само в бизнес, в крайна сметка, предлагащ степени по право 2002 г. и в социалните науки от 2005 г. насам.

BIFROST университет е частна, самоуправляваща се, институция с нестопанска цел, която получава около 40% от приходите си от исландската държава, 40% от таксите за обучение и 20% от други източници. Alumni от включват много видни предприемачи и лидери в исландския бизнес и политика, включително и на министър-председателя на страната.

BIFROST университет също така предлага едногодишен подготвителен проучване програма предуниверситетско ниво за студенти липсва пълна кандидатстудентските квалификации, както и различни пожизнени програми за обучение, включително успешните програми за управление на дребно, за туризъм и една за хора, работещи в местната власт. Много студенти прекарват една или повече думи в чужбина в партньорски университети в Америка, Азия и континентална Европа.

BIFROST университет е активен член на Комисията на исландски и международни научни общности и се гордее за набиране на преподаватели с широки изследователски профили в социалните науки. университетските домакин на множество независими изследователски центрове, например Център за европейски изследвания, Център за изследване на дребно и изследователски център на културен мениджмънт. BIFROST е довело много изследователски проекти, финансирани от Съвета за научни изследвания на исландски и на проекти, финансирани от ЕО рамкова програма за научни изследвания. BIFROST също също е участвал в много академични мрежи на програмите на разходите и Еразъм, както и програмата на северната периферия.

Технология политика BIFROST университет

Това е политика на университета да предложи изключително образование, което дава възможност на студентите да придобият задълбочени познания в сферата на обучение, повишава тяхната широта на възгледите, и укрепва тяхната креативност. Стресът е поставен върху насърчаване на способността на учениците да приемат и да упражнява професионални методи на работа, за да се прилага теории и концепции в присвояване на решения, и засилване на способността им да се решат практически предизвикателства. По този начин университет има за цел да даде на студентите с възможно най-добрата подготовка за участие в демократичното общество и икономика, или за по-нататъшни изследвания. BIFROST университет отговаря на изискванията, направени за изследвания в дисциплините, за които е акредитирано от университета.

Защо да изберете BIFROST университет?

Малък колежа университет с ангажимент за академичната иновации Изключителни учители, персонално внимание и честите задачи Отлични учебни и учебни съоръжения Гарантирано по-корпус жилища за всички студенти

Местоположения

  • Borgarnes

    Bifröst, 311, , Borgarnes

Въпроси