Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Преводознание (незначително)
Binghamton University, State University of New York

Преводознание (незначително)

Binghamton, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

May 2024

USD 7070 *

На територията на колежа

* за жители на щата Ню Йорк | за жители извън щата и международни жители - $26,160

Представление

Програмата за изследване и обучение по превод (TRIP) предлага второстепенна степен по преводознание. Minor допълва програмите за обучение по чужди езици и е опция за студенти, които имат задълбочени познания по един или повече чужди езици и се интересуват от превод като професия или като област на академично изследване.

Второстепенният курс по преводознание предоставя на студентите основа за практически превод и въведение в теориите и дебатите на превода. Курсовата работа позволява на студентите да подобрят езиковата си компетентност, както и своите езикови и културни познания. Minor позволява на студенти с напреднали езикови способности както на английски, така и на втори език, да получат оценка за превода, както като практическо умение, така и като област на обучение.

Студентите избират от голямо разнообразие от курсове от преподаватели в много академични дисциплини. Тяхната курсова работа служи за подобряване на интердисциплинарните умения на студентите, мултидисциплинарния опит и независимите академични интереси.

Стипендии и финансиране

Учебен план

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси