Keystone logo
© Birmingham City University
Birmingham City University

Birmingham City University

Birmingham City University

Представление

С около 29 000 студенти от 100 държави (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) Birmingham City University е голямо и разнообразно място за обучение. Ние поставяме учениците в основата на всичко, което правим, давайки им най-добрите възможности за бъдещ успех.

Университетът в Бирмингам

Влагаме £270 милиона в регионалната икономика и подкрепяме хиляди работни места в района. Инвестираме £340 милиона в нашия имот, включително голямо разширение на нашия кампус в центъра на града в Ийстсайд, предоставяйки на студентите завидна гама от съоръжения.

Социална отговорност

В Birmingham City University се ангажираме да трансформираме живота на учениците и да подобрим възможностите чрез образование и напредък. Ние играем ключова роля в подкрепа на икономиката и публичния сектор в Бирмингам и Уест Мидландс, като университет за град Бирмингам.

Независимо дали разработваме изследвания, за да дадем възможност на хората да водят по-здравословен живот, да намалим тормоза в училищата или да помогнем на талантливи деца в Южна Африка да достигнат своя музикален потенциал, Birmingham City University предприема голямо разнообразие от дейности, за да гарантира, че работим като социално отговорен университет.

В понеделник, 17 септември 2018 г., обявихме, че персоналът е гласувал за детския хоспис на Acorn и Помощта за жените в Бирмингам и Солихъл за избраните благотворителни организации на университета.

Местоположения

  • Birmingham

    Bartholomew Row,15, B5 5JU, Birmingham

Въпроси