Keystone logo
Brighton College

Brighton College

Brighton College

Представление

Brighton College е Brighton College за професионално обучение, разположен в района на Долна континента на Британска Колумбия, близо до Ванкувър. Нашият основен кампус е удобно разположен в централната част на Бърнаби.

Ние предоставяме висококачествено образование и подкрепа в сериозна учебна среда за ученици с разнообразен произход и способности, за да подобрим живота им за по-светло бъдеще.

Колежът се гради на убеждението, че техническото и практическото образование с практическо обучение е солидна основа за подготовка и насочване на студентите да навлязат в желаната от тях кариера веднага след дипломирането.

Професионално обучение и кариерно съдействие

Създадена през 2000 г., Brighton College оттогава е нараснал, за да осигури над 30 програми, вариращи от строителни и инженерни технологии до информационни технологии, както и пълна гама от свързани с бизнеса курсове, включително офис асистент, международна търговия, счетоводство и управление на бизнеса. Много от нашите програми са разработени с акредитации и партньорства от признати в бранша сертификати.

Нашите отдели за обслужване на студенти и кариерно развитие предлагат академични консултации, академична помощ и кариерно развитие, за да осигурят успех и професионално развитие на студентите.

Местоположения

  • Burnaby

    4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

    Въпроси