© Eva Dang
Brockenhurst College

Brockenhurst College

Brockenhurst College

Представление

Добре дошли в един от най-добрите колежи в Обединеното кралство

Добре дошли в пор, висок постигнат колеж в приятелски 27 акра кампус в красивата Национален парк "Нова гора".

Национално признати за високи постижения и иновации в по-нататъшното образование, Brockenhurst е Beacon College, привличайки около 3000 студенти от Шеста форма от региона всяка година заедно със смесица от международни студенти от цял ​​свят.

Миналата година 57% от нашите международни студенти преминаха към елитните университети на Russell Group и през 2015 г. трима от нашите международни студенти спечелиха места в Кеймбридж. Освен това, 85% от нашите международни студенти са се развили в топ 50 университета в Обединеното кралство.

Приветстваме студенти от цял ​​свят да учат с нас, като повече от 30 националности са представени сред почти 130 международни студенти.

Brockenhurst College поддържа отлична академична репутация и се ангажира да предоставя най-висококачествено образование за всички. Ние вярваме, че ключът към нашия успех е нашата страст към учене и ангажираността ни към всеки отделен ученик, каквото и да са избрали да учат с нас и на каквато и да е сцена в живота ни. Нашата осигуреност се предоставя в приятелска, приобщаваща и стимулираща среда, в която всеки е насърчен и способен да реализира своя потенциал и да реализира своите амбиции.

Ние сме първият избор на шестата форма за повече от 3000 души, които напускат училище в региона; техният успех се доказва, тъй като те напредват към висшето образование и редица кариери, на местно, национално и международно равнище. Постоянно високите резултати и прогресията на нашите студенти към висшите университети са свидетелство за нашите академични постижения.

Местоположения

  • Brockenhurst

    Lyndhurst Road , SO42 7ZE, Brockenhurst

Въпроси