Cambrian College

Cambrian College

Cambrian College

Представление

За нас

От 1967 г. Cambrian College е водещата институция след средното образование в Северна Онтарио.

Нашият Колеж има жизнена общност от повече от 11 000 обучаеми, с над 4100 студенти в 80 програми на пълно работно време и над 7000 студенти в почти 900 извънредни курсове и програми в три места в северната част на Онтарио: Sudbury, Espanola, и Малък ток / остров Манитулин.

Открийте гамата от услуги и съоръжения, които предлагаме, за да подпомогнем учениците и да ги подготвим за успех в съвременните конкурентни работни места.

Разгледайте всичко, което предлагаме, и вижте камбрия за себе си.

Стратегически план

Новият ни петгодишен стратегически план има за цел да определи камбрия като колективна отличие, обединена, за да трансформира бъдещите поколения. Нашата визия е да си представим невъзможното, да се вдъхновяваме един друг и да правим нововъведения по начини, които все още не сме проучили напълно.

Ние сме фокусирани върху трансформирането на обучителния опит, за да осигурим непрекъснат достъп до гъвкави и адаптивни обучителни практики. Ние сме мотивирани да подобрим опита на обучаемите и напълно да възприемем силата на сътрудничеството в подкрепяща учебна общност.

Планиране и институционално изследване

Екипът по планиране и институционално проучване на Cambrian осигурява лидерство и подкрепа в областта на научните изследвания, планирането, резултатите от обучението на студентите и осигуряването на качество в подкрепа на мисията, ефективността и успеха на Колежа.

Специфичните функции включват:

 • Академично планиране и оценка на резултатите
 • Правителствено отчитане (многогодишно споразумение за отчетност, споразумение за стратегически мандат, бизнес план на колежа, годишен план на колегията, ключови показатели за ефективност)
 • Одити и управление на качеството
 • Разработване на проучвания, улесняване, анализ и докладване
 • Подкрепа за планиране и прогнозиране на записванията
 • Ново програмиране / развитие на програмата.
 • Процеси за управление на програмата
 • Разработване, мониторинг и анализ на показателите за ефективността (комисионни показатели, карти за разделяне и програми)
 • Сравнения между колеги и сравнителен анализ
 • Сканиране на околната среда и пазарни анализи
 • Изследвания, анализ на данни и генериране на доклади
 • Преглед на предложението и разработване за придобиване на средства
 • Общностна работа и анализ на пазара на труда

Кембрийска изследователска етика

Cambrian College ще насърчава и улеснява използването на научните изследвания в колежанския колеж, за да допринесе за развитието и прилагането на знания, за критично изследване на практиките и за поддържане на актуалност с обединяването на знания, свързани с образованието, и за насърчаване на професионалната практика. Колежът се ангажира да гарантира, че всички изследвания отговарят на най-високите научни и етични стандарти.

Честване на високите постижения

В Cambrian College празнуваме високи постижения. Камбрий има няколко престижни награди, които почитат студенти, възпитаници и служители, които представят най-доброто, което предлага нашето училище. Тези награди се дават на онези, които гордо се издигат на върха, обслужвайки камбрийската общност, както и общностите, в които живеят.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Sudbury

  1400 Barrydowne Road Sudbury, , Sudbury

Въпроси