Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Представление

Окръжният колеж Камдън е един от най-големите, най-обширни колежи в общността в Ню Джърси и околния регион. Той е жизненоважен ресурс за трансферно образование, обучение на работната сила и културни събития и е лицензиран от щата Ню Джърси от 1965 г. Мисията на колежа е стартирана, когато това, което беше семинарията „Майката на Спасителя“, беше закупено в началото на 1967 г. Това есента, първият клас на студенти в окръг Камдън започва да взема курсове на кампуса Блеквуд, а първият випуск е 1969 година.

Днес двата кампуса на колежа в Блеквуд и Камдън, заедно с допълнителни места в Чери Хил и други места за обучение, споделят общата мисия за осигуряване на достъпно, достъпно висше образование и професионално обучение. Присъствието на колежа в град Камден започва през 1969 г. и получава статут на пълен кампус през 1991 г. Днес Campus City Campus помага за подпомагане на икономическото развитие на град Camden и окръг Camden чрез асоциирани образователни степени и обучение на работната сила.

През 2011 г. CCC пое администрацията на Регионалния център за извънредни обучения на окръг Камден (RETC) в Lakeland, в който се помещават пожарната академия на окръг Камден и полицейската академия в окръг Камден. Същата година цялото обучение за възрастни, предлагано в Техническия институт на окръг Камдън в Сикървил, попада под надзора на колежа. Местоположението на Cherry Hill в окръг Камдън се откри през 2000 г. в резултат на уникално публично / частно партньорство между колежа, град Cherry Hill и благотворителната фондация „Уилям Г. Рохър“.

Колежът се стреми активно да предоставя качествено след завършено средно образование, което води до печеливша заетост на жителите на окръг Камден и на общността. Последните проучвания на данните на Министерството на образованието в САЩ показват, че CCC се нарежда сред 50-те най-добри колегии в страната за завършване на асоциирана степен по образование и сред първите 100 в асоциирани степени, завършени от афро-американски студенти. Колежът записва над 17 000 кредитни студенти годишно в програми с над 100 степени и сертификати и е признат на национално ниво като лидер в програмите за напреднали технологии. Колежът също е жизненоважен ресурс за трансферно обучение, персонализирано обучение за бизнеса и индустрията и културни изкуства, базирани в общността.

Колежът поддържа най-ниското обучение в държавата чрез фискално управление и предприемачески партньорства. Водени от силно стратегическо планиране, администрацията, преподавателите и служителите се стремят да предоставят програми и услуги, които гарантират успеха на студентите.

Местоположения

 • Camden

  North Broadway,200, 08102, Camden

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси