Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Представление

Разположен в центъра на центъра на Ванкувър, Canadian College е на улица Alberni, редом с търговци на дребно с висока мода, топ ресторанти и известни хотели. Нашият кампус включва 28 класни стаи, а! ресторант, офиси и слънчев вътрешен двор на покрива. Имаме и студентска резиденция извън кампуса на пешеходно разстояние.

Сграда

Класните стаи са разположени на 2-ри, 3-ти и 4-ти етаж, с офиси на 4-ти етаж и голяма градина на покрива на 5-ти етаж.

Класни стаи

Нашите модерни класни стаи, всяка оборудвана с високоскоростен интернет, захранващи станции за устройствата на учениците и екран с висока разделителна способност, са проектирани да улеснят обучението, насочено към ученика.

ей! Ресторант

С чудесна храна и приятелска атмосфера, Ех! е идеалното място за хапване, пиене и общуване след час. Ех! предлага планове за хранене с отстъпка за студенти и също така организира безплатен клуб за разговори всяка седмица.

Офиси

На четвъртия етаж, в нашия голям офис с отворена концепция, нашият гостоприемен персонал е на разположение, за да ви помогне по време на престоя ви.

Патио на покрива

Вътрешният двор на покрива е страхотно открито пространство, където учениците могат да обядват и да участват в няколко дейности, като летни барбекюта, пинг-понг, йога и уроци по танци.

Студентско общежитие

Разположена в центъра на Ванкувър, студентската резиденция е на пресечки от Стенли Парк, близо до много достъпни ресторанти и барове и на кратка разходка до Canadian College .

Местоположения

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Въпроси