Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Представление

Carey Theological College

Канадска онлайн евангелска семинария

Carey Theological College предоставя теологично образование чрез акредитирани програми, вариращи от диплома до докторска степен; оборудвайте местната църква с онлайн ресурси, работни срещи, семинари, уединения и конференции; и студенти-последователи от Университета на Британска Колумбия чрез нашата уникална християнска общност и програма за пребиваване.

В Carey Theological College нашата цел е да предложим ученичество за всеки сезон от живота. Кери вярва, че ученичеството трябва да бъде практически постижимо, лично и достъпно за всеки. Ние осъзнаваме, че светът се нуждае от християнски лидери, които оказват влияние върху нашите глобални общности, за да участват в това, което Бог вече прави в света. Кери отговаря на тази нужда, като се фокусира върху две ключови области:

Формиране на пастори: Всички дипломирани курсове и акредитирани програми на Кери се предлагат онлайн, така че нашите ученици да могат да учат и развиват вярата си навсякъде и по всяко време. С нашия уникален финансов модел, нашите възпитаници изпитват най-високите стандарти за академични постижения, които ефективно ги подготвят за служение с малко или никакъв дълг. Нашата платформа за интерактивно обучение насърчава активното учене и дълбоката ангажираност от студенти и преподаватели.

Възпитаване на студенти от UBC: Резиденцията на Кери е безопасен дом за студенти, които искат да укрепят вярата си в нашата християнска общност по време на обучението си в UBC. Ние таксуваме достъпни цени за самостоятелна стая с баня и храна плюс нашето уникално ученическо изживяване. Капелан води тези ученици в изучаване на Библията, наставничество, духовни уединения и социални дейности. След като завършат UBC, те стават християнски лидери в избраните от тях професии.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ CAREY

CAREY предлага девет отделни магистърски програми. Всяка програма е предназначена да постига различни цели, да отговаря на различни интереси и да напредва във вашето пътуване с вяра.

За повече информация относно нашите програми за обучение:

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ CAREY?

Днешното християнско служение е свидетел на намаляване на квалифицираните и способни водачи. Но Кери не вярва, че Бог е спрял да призовава жени и мъже в служение. Семинарията често е далеч от дома и потенциалните студенти ще трябва да обмислят да изкоренят живота си, за да имат достъп до училище, което предлага теологично образование. Освен това следдипломното обучение може да бъде скъпо. Студентите, които завършват със задължения, често са ограничени в това къде и как могат да служат, докато изплащат дълга си.

КАК КЕРИ РЕШИ ПРОБЛЕМА С ДОСТЪПНОТО ТЕОЛОГИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ?

МОДУЛНА ПРОГРАМА Pathways ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
МОДЕЛ
ОБУЧЕНИЕ И ФИНАНСИ
ПОМОЩ

МОДУЛНА ПРОГРАМА Pathways

Нашите програми са изградени върху модулен кредитен модел, при който едно ниво може да надгражда друго, позволявайки на обучаемия да напредва към по-висока степен със свое собствено темпо. Този модел дава на нашите студенти гъвкавостта да подреждат своя избор от основни курсове, курсове по изискване на програмата и избираеми курсове, за да получат диплома или да подготвят Pathway за по-висока академична степен.

Всички базови курсове на Carey се провеждат веднъж годишно, докато нашите програмни изисквания и избираемите курсове се сменят на всеки 3-4 години в зависимост от наличността на инструктор. Това означава, че можете да се регистрирате за курсове по всяко време през годината и вашата програма Pathway ще продължи да върви. Като цяло е разумно да планирате да вземете необходимите курсове в началото на програмата, за да оставите най-голяма гъвкавост за избираеми предмети и специализация по-нататък.

За пълен преглед на нашата модулна програма Pathways щракнете тук.

МОДЕЛ ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

Връзката на Carey с Университета на Британска Колумбия ни позволява да преследваме иновации в технологиите за обучение и да гарантираме, че студентите имат рационализиран достъп до различни платформи, за да подобрят учебния си опит.

УВЕЛИЧАВАНЕ
Zoom е инструмент за видео/аудио уеб конференции и сътрудничество, който позволява срещи и дискусии в реално време както с вашите състуденти, така и с преподаватели. Вместо да бъдем платформа единствено за лекции, ние използваме Zoom, за да улесним партньорското обучение и растежа на общността.
ПОПУЛИ
Populi е една от централните платформи, които ще използвате за регистрация, плащане, ангажиране на общността и дори курсове. Populi може лесно да обработва видеоклипове, групови дискусии, споделяне на файлове и интеграции с много populi LTI (Оперативност на инструментите за обучение), налични днес.
EBSCO
За да ви помогне да получите достъп до ресурси за курсове и изследвания, Carey разполага с непрекъснато нарастваща цифрова библиотека чрез нашата EBSCO колекция. Ние вярваме, че учениците не трябва да пропускат обучението си, защото не могат да си позволят книги или имат затруднения с намирането на копие; ние сме посветени на това да направим всички необходими ресурси за часовете възможно най-близо до 100% безплатни за всички студенти в нашите програми.

КУРСОВЕ В CAREY

Курсовете на Кери обикновено включват тези сегменти; Четене, дискусия във форума, задачи и онлайн класна стая.

ОБУЧЕНИЕ И ФИНАНСОВИ

Мисията на Кери е да даде възможност на верни християнски лидери за всяко поколение, всяка култура и всяка общност.

За да постигнем нашите мисии, ние поддържаме нашите такси за обучение конкурентни, за да направим теологичното образование възможно най-достъпно. Освен това Кери е доволен, че може да предложи различни ресурси за финансова помощ, за да помогне за намаляване на разходите, свързани с обучението. Моля, свържете се с нас или посетете нашия уебсайт, за да научите повече за обучението и финансовата помощ.

Статистика

 • Международни студенти:

  95%

 • 0
 • Съотношение студент към преподавател:

  12 до 1

Препоръки на учениците

Местоположения

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Въпроси