Columbia College in Canada

Columbia College in Canada

Columbia College in Canada

Представление

Създаден през 1936 г., Колумбийският колеж с гордост служи като най-дълго установеният международен нестопански колеж в Канада. Хиляди канадски и международни студенти са завършили квалификацията си в Колумбийския колеж и са ги използвали като платформа за успешна университетска кариера.

През годините Колумбийският колеж постоянно е един от трите най-добри доставчици на международни студенти в Университета на Британска Колумбия. Колумбийският колеж също изпраща голям брой студенти в университета Саймън Фрейзър, другият голям университет във Ванкувър.

Колумбийският колеж е независима благотворителна организация, която предлага първа и втора година курсове на университетско ниво, които могат да доведат до асоциирана степен на Колумбийския колеж и са напълно прехвърляеми към местните университети. Колумбийският колеж предлага и програми за гимназия, включително сертифицирана старша програма за висше образование на Министерството на образованието на Британска Колумбия и програма за английски език за академични цели, която е акредитирана от Languages Canada.

Местоположения

  • Vancouver

    438 Terminal Avenue Vancouver, BC Canada V6A 0C1, , Vancouver

    Въпроси