Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Представление

Нов дом далеч от дома

Студентите с любов наричат кампуса „балонът“ – международен англоезичен микрокосмос в средата на Европа, където ще живеете и учите със студенти от над 100 държави. След семестър в Constructor's всеки ъгъл на кампуса ще бъде свързан с приятен спомен. Независимо дали става дума за групата места в ъгъла на тихата зона за учене, където сте прекарали цяла нощ, работейки упорито, смеейки се с приятелите си и поръчвайки пица в 3 сутринта

Независимо дали става дума за малките хълмове на Campus Green, които вие и вашите приятели сте използвали за спускане с шейни върху таблите в кафенето, когато е паднал първият сняг през зимата. Било то дървото пред колежа, където ще закачите първата си българска гривна за приятелство за късмет. Животът и ученето в кампуса означава, че приятелите ви скоро ще се почувстват като семейство и че кампусът ще се превърне в нов дом далеч от дома.

Всеки път, когато посетители идват в кампуса, те са впечатлени от красотата на просторния, зелен кампус от 34 хектара. Голямото зелено на кампуса в средата на кампуса и футболното игрище привличат студентите да седят заедно, да правят слънчеви бани и да спортуват навън.

Гмурнете се в разнообразието

Позволяването на студентите да насърчават своите междуличностни и междукултурни компетенции е важен компонент от образователната мисия на Constructor University. Като студент от основната година можете да се възползвате напълно от многото възможности за учене в и извън класната стая. Потопете се в междукултурната среда на кампуса, участвайте в различните предлагани спортни дейности или станете член на един от многото социални, културни, политически, академични и предприемачески клубове в кампуса.

Жилищните колежи в кампуса предлагат безопасен, интерактивен и вдъхновяващ живот и учене: ще получите самостоятелна стая в двустаен апартамент и ще споделяте общи части и баня със съквартирант, който обикновено е от друга националност.

Кафетериите в колежа предлагат закуска, обяд и вечеря и са чудесно място за срещи, чат и почивка с приятелите ви. Целодневният достъп до най-модерния център за отдих в кампуса и добре оборудваните зони за дейности като театрално пространство, спортни игрища, зала за танци и хартиено студио е само едно от предимствата на живота в нашия красив кампус. Кампусът се намира в непосредствена близост до центъра на Бремен, морски мултикултурен и предприемачески град в северната част на Германия.

Местоположения

  • Bremen

    Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Въпроси