© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Представление

Въведение

Continuing and Professional Education at The New School възприема далновиден подход към ученето, предлагайки курсове и лекции от практици от върха в своите области. Ние предлагаме широка гама от предмети за обучаеми от предучилищни студенти, които започват своето творческо пътуване до ръководители от някои от най-влиятелните организации в света. Тук можете да процъфтявате, независимо дали се развивате професионално, стартирате бързо своя опит в колежа или искате да добавите ново умение към професионалния си инструментариум.

Програми за сертификати

Трамплин за професионален напредък, сертификатът Parsons е удостоверение от акредитиран университет, което е гъвкава и достъпна алтернатива на програма за обучение. Студентите се възползват от малките класове и директното взаимодействие с преподаватели и връстници в самостоятелен, онлайн формат, съсредоточен върху проектно-базирано обучение. С продължителност от два до осем курса, сертификатите се завършват за по-малко от две години, някои за един семестър. Не е необходимо приложение. Студентите може да са нови в изкуството и дизайна или да се запишат, за да разширят уменията си и да подсилят своето портфолио; много от тях са използвали своя опит в изцяло нови кариери и предприемачески възможности.

Изпълнително образование

Нашите предложения за висше образование се основават на Parsons School of Design и неговата водеща в индустрията експертиза в иновациите в учебните програми, методи за сътрудничество и пионерско използване на технологии и експерименти, за да предоставят авангардни интердисциплинарни изживявания. Докато други изпълнителни програми се фокусират върху „възвръщаемост на инвестициите“, Parsons Executive Education води с „Възвръщаемост на дизайна“, който използва дизайна за подобряване на производителността, увеличаване на устойчивостта, създаване на нови динамични потребителски изживявания и максимизиране на растежа. Нашите програми за степен, сертификат и отворено записване позволяват на ръководителите да култивират дизайна като метод и начин на мислене, които да се използват като катализатор за стратегия, двигател за трансформация и решение за сложността.

Местоположения

  • New York

    New York, Съединени Американски Щати

    Въпроси