Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Представление

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS)от 1919 г. приема студенти от цял свят, от истински начинаещи до преподаватели по френски като чужд език. Cours de Civilisation Française de la Sorbonne предоставя курсове по фонетика и френска цивилизация по френски език. Те също така предлагат специализирани модули и (TCF, DELF, DALF), които улесняват приема във френските университети. Нашият учебен център се намира на 16 -22 rue de Martignac - 75007 Париж. Секретариатът е готов да ви посрещне и да отговори на всички ваши въпроси. Предлагаме също жилищна помощ, административна помощ, културни услуги, библиотека, няколко зали за обучение, общежитие и компютърни лаборатории. Всички класни стаи са оборудвани с интерактивни бели дъски (IWB), а нашите лаборатории по фонетика разполагат с най-модерна ИТ технология. Достъпът до интернет се осигурява от Wi-Fi мрежа, която обхваща цялата сграда.

Изпитният център

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne разполага и с официален изпитен център за полагане на френските национални изпити TCF, DELF и DALF. Нашият изпитен център се състои от два центъра: центърът TCF (тест за познания по френски език) и центърът DELF-DALF (диплома по френски език – диплома по напреднал френски език). Тези тестове са предназначени да оценят общото ниво на френски език, както е определено от Общата европейска езикова рамка (CEFR). Те са насочени към всеки, който желае да оцени и потвърди знанията си по френски език - по професионални, лични или академични причини - по лесен, надежден и бърз начин.

CCFS Sorbonne [FLE à Paris] (@ccfssorbonne) • Снимки и видео Instagram

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Париж | Facebook

CCFS Сорбоната (@ccfsorbonne) / Twitter

href="https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbonne/

Приемане

Визови изисквания

Студенти извън Европейския съюз, които желаят да учат повече от 3 месеца, могат да кандидатстват за студентска виза, като се регистрират за курсовете по френска цивилизация в Сорбоната.

Стипендии и финансиране

Студенти със статут или статут на политически бежанецЕвропейска временна закрила, можете да се свържете с нас и да кандидатствате за частична безвъзмездна помощ

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Въпроси