Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Представление

Cracow School of Art and Fashion Design е създадена преди 30 години в Краков, културна столица на Полша. Училището предлага обучение на английски език в следните полета:

  • Моден дизайн - Диплом: Моден дизайнер
  • Училище за творческа фотография - Диплом: Фотограф на изящните изкуства

Преподавателският ни състав са всички специалисти в различни области на модата или фотографията, което им позволява да предоставят учебни програми, които помагат на студентите да освободят пълния си потенциал. Студентите в Cracow School of Art and Fashion Design получават интензивно образование с индивидуално внимание. В края на образованието те могат да започнат професионална кариера с невероятно портфолио.

Училището позволява на учениците да си взаимодействат свободно и често, насърчавайки обмен на идеи и дебати. Неформалната, оживена атмосфера създава общност от работещи художници.

Езикови изисквания

Занятията се провеждат на английски език и се изисква владеене на английски език на междинно ниво. Часовете по полски език се провеждат за първата година на обучение и не са задължителни. Съветваме да завършите поне едномесечен курс за полско оцеляване преди началото на учебната година, за да улесните живота си в Полша.

За нашите перспективни студенти, които решат да учат полски език в Краков, ние откриваме едномесечен езиков курс през септември.

Кариерни перспективи на завършилите

Нашите възпитаници работят във всички области на модата във високо забележителни модни предприятия в Полша и в чужбина. Мнозина отвориха свои собствени компании. Те също работят като дизайнери и консултанти на свободна практика, резачи за модели, модни журналисти, стилисти, фотографи, илюстратори, лични купувачи, мърчандайзъри и представители на връзките с обществеността.

Нашите завършили фотография са намерили работа в рекламни компании и модни списания. Някои също са се специализирали във фотожурналистика или сватбена фотография, докато много от тях откриват собствен бизнес.

Местоположения

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Въпроси