Damelin Part Time Курс по ИТ - Управление на проекти в среда, информационни технологии
Damelin Part Time

Курс по ИТ - Управление на проекти в среда, информационни технологии

Johannesburg, Южноафриканска Република

0 Hours

Request teaching languages

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Курс по IT - Умения програма в проекта Applied управление в среда, информационни технологии


Сертифициране

При успешно завършване на програмата, ако учащият е установено, че "компетентен" в PoE, учащият ще получите писмо Damelin на резултатите, определящи стандартите за единица покрита и Damelin ще се прилага за MICT СЕТА от името на обучаемия за одобрение на компетентност срещу единичните стандарти, обхванати заедно с получените кредити. При успешно полагане на допълнителен външен изпит, Certified Associate в Project Management (CAPM) учащият ще получават Сертификат от PMI (Project Management Institute).


Изисквания

 • Основополагаща умения по английски и математика в нивото по НКР 4/Grade 12 или еквивалентна
 • Възможност за използване на персонален компютър компетентно


Продължителност на курса

Програмата е с продължителност 118 часа и таксата за обучение е лице в лице въз основа на фиктивни часа НКР. Това изключва време за приключване на оценките, се правят изследвания и самостоятелна работа на студентите. Всеки кампус Damelin има различен график обучение. Програмите се предлагат по време на седмицата, вечер, или в събота.


Курс Intro

Тази програма за управление на софтуерни проекти е предназначена за първи път мениджъри на проекти и проектни мениджъри, които искат да се разшири и да формализират своите знания. Програмата има за цел да даде на студентите с основните умения, познания и компетентност за ефективно разбиране и управление на проекти по информационни технологии. Необходимо е за курс за управление на проекти наблягат конкретно върху управлението на информационните технологии (IT) проекти.Като се има предвид развитието на ИТ индустрията, съществува необходимост от компютърни специалисти, както и ръководители на проекти, за да получат практическа и теоретична основа за управление на IT проекти, като тази площ е била грубо пренебрегвани с течение на времето. Това Skills програма е част от по-пълна квалификация, че е свързан с група от единични стандарти, взети от една програма, която е акредитирана от MICT СЕТА, а именно Националната Сертификат: Информационни технологии: системи за развитие на SAQA ID 48872, НКР 5, 131 кредити.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Оксфордска програма за водещи стратегически проекти
  • Oxford, Великобритания
 • Кратък курс за гъвкаво управление на проекти на UCT
  • Online South Africa
 • Основен сертификат по управление на проекти
  • Online Namibia
  • Online South Africa
  • + 1 Още