Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Представление

Dar Loughat е професионален езиков център в Мароко, който предлага интензивни курсове на всички нива на модерна стандартна арабска и колокиална мароканска арабска през цялата година.


Основана през 2004 г. в сърцето на град Тетуан в Северен Мароко, Dar Loughat бързо установи силна и добре уважавана репутация като междукултурен център в арабския свят. Това, което ни помогна да имаме такъв голям старт, е:/>


нашето местоположение/>

Идеално разположен в центъра на центъра на Тетуан, който е обявен за световно културно наследство от ЮНЕСКО, предлагаме на нашите ученици най-доброто от Мароко. Докато изучават арабски език в Тетуан, студентите могат да се насладят на отличните плажове на града, вечнозелените планини Риф и своята пет-вековна Медина.


Нашето качество/>

Член на Форума за образование в чужбина, Dar Loughat постоянно предоставя най-високото качество на образователните услуги. В Дар Лоут студентите се възползват от малки класове между трима и осем студенти, както и широка гама от екскурзии и социални и културни дейности, които им позволяват да извлекат максимално от своя международен опит.


Нашите учители/>

Нашите езикови курсове се дават от ентусиазирани, многоезични, квалифицирани и опитни учители, посветени изключително на преподаването на арабски на не-местни оратори.


Нашата международна атмосфера/>

Приветстваме много разнообразно и международно студентско тяло през годината, създавайки интересна, стимулираща и много мултикултурна среда за учене.

72349_chart.png


Нашата социална програма/>

Чрез различни дейности по потапяне и езиков обмен ние осигуряваме на нашите студенти ежедневен контакт с мароканския живот, като им позволяваме да разширяват речника си, да подобряват говорното си представяне и да разбират по-добре местната култура.

Местоположения

  • Tetouan

    Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

    Въпроси