Keystone logo
Delmar College

Delmar College

Delmar College

Представление

Ние вярваме, че изборът на училище, което предлага най-добра учебна среда и възможностите за работа е най-добрият път към успеха. Delmar College вдъхновява студентите в Калгари от 1950 г. Днес Делмар е най-уважаваното име в средното образование за професионалисти по красота и има една от най-големите мрежи за възпитаници в Калгари. Ние подхождаме към нашите програми за коса и естетика от фокусирана върху ученика гледна точка и вярваме, че образованието, което предоставяме, е ненадминато.

Delmar College е собственост и се управлява от Дан и Карла Кавана, и двамата имат бакалавърска степен по образование в Университета на Алберта, както и притежават магистърска степен по образователна администрация и разработване на учебни програми. Нашите инструктори са експерти в своите области и участват в непрекъснато професионално развитие. Нашите програми не само предлагат страхотни творчески компоненти, но включват всички основи, необходими за успешно полагане на държавни изпити и индустриални стандарти.

Delmar College се намира на две пресечки от гара Чинук в наскоро реновирано съоръжение с достатъчно паркинг за клиенти. Ние сме регистрирани съгласно Закона за частното професионално обучение и сме членове на Националната асоциация на кариерните колежи (NACC), както и на Асоциацията на кариерните колежи в Алберта (AACS) и сме дългогодишен член на Бюрото за по-добър бизнес.

Местоположения

 • Corpus Christi

  2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

  • Corpus Christi

   101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

   Въпроси