Durham College

Durham College

Durham College

Представление

DC с един поглед

Изборът кой колеж да присъства е голямо решение и ние наистина се надяваме да намериш подходящия за нас. Независимо дали започвате своето висше образование за първи път или се връщате, за да актуализирате уменията си, ние с нетърпение очакваме да ви помогнем на всяка стъпка от пътя!


Висококачествено образование

Нашата цел е да ви подготвим за намиране на възнаграждаваща заетост. Благодарение на нашия експертен факултет с богат опит в индустрията и водещи образователни ресурси, нашите възпитаници преминават към успешни кариери в избраната от тях област.

Също така предлагаме разнообразие от дипломи за дипломи за висше образование чрез споразумения с университети в Онтарио и по света, което ви позволява да:

 • Продължавайте университетска диплома по-малко от традиционното време;
 • Спечелете вашата степен, без да се налага да повтаряте курсове, тъй като програмите Pathway дават кредит за обучение в колеж, което може да се използва за университетски кредит.

Студентите с увреждания, които ще търсят академично настаняване, трябва да си организират среща в Центъра за достъп и подкрепа възможно най-скоро.


Безопасна, жизнена среда на колежа

Кампусите на Ошава и Уитби от Durham College са разположени в безопасна и сигурна обстановка, която предлага най-доброто от страната и града, включително:

 • Достъп до голямо разнообразие от магазини;
 • Спортни и развлекателни възможности;
 • Град Торонто е само на кратко разстояние.

Разбира се, не е нужно да напускате кампуса, за да имате забавен и възнаграждаващ студентски опит. Разполагаме с всичко, от което се нуждаете за студентски опит, който балансира предизвикателни проучвания с забавни и вълнуващи дейности извън класната стая точно в колежа.


Студентски живот

Останете във форма: Нашият център за отдих и уелнес център разполага с 28 000 кв. Фута. тройна фитнес зала, 10 000 кв. фута. фитнес център, два игрища за скуош, голф игрище на закрито, издигната пешеходна пътека с изглед към фитнес залата и др.

Бъдете здрави: Здравният център предоставя здравни услуги, които насърчават здравето на учениците по професионален и конфиденциален начин.

Насладете се на чудесна храна: Има много различни възможности за хранене на разположение в кампуса, включително Tim Hortons, Extreme Pita и Marketplace Cafeteria, и Bistro '67 - нов ресторант, вдъхновен от преподаване, разположен в центъра за храна в университетския университет на Durham College . за да назовем само няколко.

Забавлявайте се с приятели: Много места и дейности в университета са на разположение, за да се срещнете, да учите или да се отпуснете с вашите съученици. Ако предпочитате организирани дейности, ще бъдете добре представени от Вашата студентска асоциация, която отговаря за социални събития и дейности през учебната година и е дом на повече от 70 студентски клуба.

Проучване в кампуса: Ние предлагаме разнообразни области, в които да изучаваме дали сте между класовете или просто се нуждаете от тихо място, където да се концентрирате. Нашата университетска библиотека предоставя топла и приветлива атмосфера за индивидуално и съвместно обучение и безжични интернет връзки са достъпни в целия университет, за да поддържате връзка с важни ресурси. Ние също така предлагаме нашето съвременно изкуство Commons с 200 компютъра и жични и безжични интернет връзки.


Лесно пътуване

Нашите кампуси в Ошава и Уитби са:

 • Лесен достъп чрез обществен транспорт;
 • Обслужва се от транзитния регион Дърам, както и от автобусите на GO Transit;
 • Като част от студентските ви такси, вие ще получите универсален транзитен пропуск (U-Pass), валиден през учебната година.

U-Pass предлага студенти на пълно работно време:

 • Неограничен достъп през академичната година до Транзитния автобусен транспорт в региона на Дърам в регион Дърам и връзка с услугите на GO Transit;
 • Намален GO Транзитен билет извън района на Дърам.

Ако искате да карате до колежа, Durham College осигурява безопасни места за паркиране на студенти, преподаватели, персонал и посетители.


Достъпен за живеене и извън колежа

В Durham College , ние предлагаме най-доброто от двата свята, когато става дума за пребиваване - всички удобства на дома в уникален опит в колежа.

Нашите резиденции предлагат:

 • Удобство;
 • Шанс да направите големи приятелства;
 • Възможността да се свържете с всичко, което животът в кампуса може да предложи;
 • Настаняване за 1360 ученика в нашите резиденции Simcoe и South Village;
 • Гарантирано място за пребиваване за ученици от първа година, ако отговаряте на сроковете за приемане на нашата оферта за прием и кандидатстване за пребиваване. Забележка: Студентите, записани в програми за начало от януари, могат да кандидатстват за пребиваване и ще бъдат одобрени въз основа на наличността на стаята.

Ако предпочитате да живеете извън колежа, на разположение е и широка гама от жилища на достъпни цени, от единични стаи до апартаменти, градски къщи и други!Лиам Андерсън / Пексел

107949_pexels-photo-1458318.jpeg

Достъпност

Durham College е организация, ориентирана към ценностите, ангажирана с равен достъп, разнообразие, уважение и предоставяне на качествено обслужване на клиентите. За тази цел ние се стремим да насърчаваме достъпна среда в цялата ни организация.

Текущият анализ на нашите нужди от достъпност доведе до развитие на партньорства в рамките на институцията и общността. Продължават да се развиват партньорства за планиране без бариери; експертиза за достъпност чрез изследователски инициативи; и подкрепа на самоопределението на хората с увреждания.

Ангажираността на Durham College с отличното обслужване на клиентите включва фокусиране върху удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти с увреждания. Като се има предвид този ангажимент, този сайт е предназначен да предоставя информация, свързана с достъпността в Durham College включително:

 • Как да предоставите обратна информация за достъпността на нашата институция;
 • Промени в и / или анулиране на нашите услуги;
 • Ресурси за достъп до места за настаняване с увреждания; и
 • Нашите инициативи за достъпност.


Алтернативни формати

Освен това, Durham College ще общува с хора с увреждания по начини, които отчитат техните увреждания. Следователно, съгласно AODA, документите на колежа се предлагат в алтернативен формат при поискване. Политиките на Durham College са достъпни в електронен формат на нашия уебсайт http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/.

Ако се нуждаете от документи в алтернативен формат, моля изпратете заявката си до съответния отдел или училищен офис. Можете също така да се свържете с офиса за достъпност по телефона на 905-721-2000 разширение 3042 или да ни пишете на [email protected] за информация как да получите достъп до документи в алтернативни формати.

Съветваме ви да посещавате този сайт редовно за полезни ресурси и актуална информация.Baim Hanif / Unsplash

silhouette of people standing on hill

Местоположения

 • Oshawa

  2000 Simcoe St. N., L1G 0C5, Oshawa

 • Whitby

  1610 Champlain Avenue, L1N 6A7, Whitby

  Въпроси