EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Представление

Училище по полети E-ATO-288

Да бъдеш част от екипажа на търговски самолет е професия на бъдещето, която ще ти позволи наистина да се наслаждаваш на работата си. Можете да тренирате в нашето училище в Барселона, където ще ви подготвим и ще Ви напътстваме към вашата цел.

Защо EAS Barcelona ?

1-Fleet

В EAS Barcelona знаем, че е важно винаги да сме в крак с технологичния напредък в авиацията. Поради тази причина ние винаги искаме да разполагаме с най-новите технологии и най-новите материали. Нашият самолет е съвсем нов и е придобит директно от производителя. EAS Barcelona също така избра най-новата технология на пилотската кабина, използвана във всички съвременни самолети на глобалните авиокомпании, с представянето на полетните данни на големи екрани, които предлагат повече информация и по-добра интерпретация на параметрите. Това е това, което се нарича "стъклен кокпит". Ние вярваме, че както безопасността, така и качеството са абсолютно необходими, и затова разполагаме с нови самолети с най-новите технологии. Тя далеч не е неадекватна, но за съжаление често се наблюдава тенденция, която води до това, че средната възраст на самолетите, използвани за обучение в Испания, е на 20 години и следователно няма последните развития в сектор, в който технологичните напредъкът е от голямо значение. Използваните въздухоплавателни средства са TECNAM 2002 за основно обучение и TECNAM 2006 за усъвършенствано обучение и IFR.
По отношение на симулаторите на полети EAS Barcelona има две - единствените в Испания, които се използват за всички полетни фази - които използват само най-новите и най-новите технологии.
Първият сертификат за симулатори FNPTII се основава на същата равнина, използвана в практиките на TECNAM през 2006 г., а втората е най-използваната в света въздушна линия: AIRBUS 320.

2-обучение в Барселона

Седалището на EAS е в град Барселона, където се провеждат всички лекции и се развива полетният симулатор. Местоположението на училището осигурява чудесен комфорт на студентите, тъй като е на по-малко от сто метра от централната железопътна гара, метрото и автобусните спирки за междуградски пътувания, пътувания на по-далечни разстояния или за пътуване до и от най-отдалечените села. Културните ценности, отдих и услуги на град Барселона са чудесен допълнителен бонус за студентите. Барселона е космополитен град с привлекателно, отворено отношение и страхотна атмосфера. С близо два милиона жители, тя е една от големите столици на средиземноморската Европа. Неговите огромни търговски и гастрономически предложения създават несравнима атмосфера. Добавете към него своята великолепна архитектура от различни епохи - от останките на римската архитектура в Готическия квартал до множеството спиращи дъха модернистични сгради, проектирани от велики архитекти (като Антони Гауди, който винаги е избран), градското оформление и съвременните сгради , а културното и артистичното обжалване е неоспоримо. Географското разположение на Барселона също е привилегировано - отворено към морето, със специално пристанище и чудесни плажове, които се простират в планината, в планинската верига Collserola, където можете да се насладите на упражнения на открито и невероятни гледки.

3-опит в обучението

EAS Barcelona появи от инициативата на високо специализиран и опитен екип, чиято цел е да предложи обучение на авиацията на най-високо ниво. Управляващият екип на EAS Barcelona има повече от двадесет години опит в обучението и подготовката на пилоти и кабинни екипажи, обслужващи най-големия флот за обучение на самолети в Европа. Имаме повече от 150 000 часа полетно обучение и гордо обучихме и лицензирахме повече от 1000 пилота и 200 членове на кабинния екипаж. Целият персонал, който съставлява EAS Barcelona е специализиран и опитен в областта на авиационното обучение, особено в неговото изпълнение и функциониране, и силно си сътрудничи, като работи заедно, за да завърши положително и ефективно цялата си работа.

4- Удобства

Административният щаб и пощенският адрес на EAS Barcelona се намират на улица Ректор Триадо, до гара Сантс. Всички теоретични класове и тренировка на полетна симулация се провеждат на това място. Ще се проведат индивидуални срещи между студентите и съответните страни, участващи в обучението на студентите, във връзка с техния напредък, проверка на ефективността на инструктажа, разрешаване на проблеми (ако е необходимо) и периодични оценки. Полетните сесии завършват на летище "Са Sabadell", където EAS Barcelona разполага със собствен офис и летателен апарат, зона за подготовка на полета и частни салони както за студенти, така и за инструктори. EAS Barcelona отговаря на нуждите на всички свои студенти по различни начини:

 • Теоретични тренировъчни и тренировъчни фази в голям градски център (като Барселона, Сантс): Местоположението и разположението на града осигуряват на учениците бърз и лесен ежедневен достъп. Напротив, други, по-отдалечени образователни предприятия (тези, които не са EAS Barcelona ) принуждават учениците да губят много време за пътуване до работното място.
 • Учебните зали са оборудвани с най -съвременните технологии, ИТ и компютърен софтуер, но също така са оборудвани с повече "традиционни" системи. Това означава, че използването на съвременни технологии е от изключителна важност в процеса на учене, но изключителната употреба на тази технология може да доведе до недостатъци.
 • Радиотелеграфия (RT) Стая: Студентите могат да завършат своите летателни симулации от отделни кабини, в общо въздушно пространство с други флоти на инструкторски самолети, всички от които вярно представляват действителните самолети. В друга стая инструкторът или администраторът управляват авиационното пространство (и полетите) на амбициозни пилотски студенти по същия начин, по който действителните полети се контролират в реално въздушно пространство (навсякъде по земното кълбо).
 • Библиотека: Тъй като текущата информационна технология позволява съхраняването на хиляди и хиляди дигитализирани книги под формата на таблети, библиотеката е място на мълчание, което осигурява на студентите удобство и достатъчно пространство за четене, писане, скициране, преди всичко да прилагат на практика всичко, което са научили по време на курса.
 • Частни заседателни зали: От първостепенно значение е студентът да получава редовно и по-специално, когато е необходимо, ориентация, оценка и решаване на всякакви консултации или опасения, които могат да възникнат по отношение на тяхното теоретично обучение. Използвайки нашите частни зали за срещи, разположени в същата сграда като класните стаи, горепосочената консултация или загриженост могат да бъдат изпълнени и обработени с незабавни действия.
 • Съоръжения за полетната фаза (стая за брифинги, подготовка и анализ на констатациите, заедно с експедицията на полета) в обслужващата сграда на летище Sabadell: Учениците трябва да могат ефективно да организират и организират всички преди и след полети услуги; съответстващи както на самата пилотска школа, така и на тези, използвани от летищните оператори за контрол на въздушното движение, незабавно и в най-добрия случай, както за качество, така и за комфорт. Така работи професионалният свят, както и постигането на най-добри резултати - като оперативни, тъй като те са образователни.

4 - Нашата мисия и визия

EAS Barcelona се стреми да бъде институция за обучение с напълно удовлетворени ученици, чиито студенти могат да получат възможно най-добрия резултат в обучението си. EAS Barcelona възнамерява да бъде водещо предприятие за обучение в авиацията в Европа, синоним на качествено обучение. Качеството на дума не просто да звучи хубаво, въпреки злоупотреба с безброй рекламни глад отделни лица или организации. Нито качеството е просто израз, използван с намерението да се похвалим за работата, извършена в опит да се придвижим една крачка по-близо до върховите постижения. Може би абсолютното съвършенство не съществува, но трябва да има сигурност на ниво проверяващи, за да отбележи различната степен на качество. Качеството може да бъде доказано чрез задоволяване на резултатите. По този начин целта на EAS Barcelona е студентите да завършат обучението си с най-добрите възможни резултати, придружени от широк спектър от умения: не само с наученото си умение, но и със стабилна преценка, научни знания и професионална нагласа. Екипът на EAS Barcelona постигна това в продължение на няколко години. Всички техни пилоти и кабинни екипажи, които са напреднали в официалното си обучение и летят днес, правят това с голям успех в множество национални и международни авиокомпании. Да говорим за качество говори по-конкретно за безопасността и сигурността. Човек не съществува без другия. Въпросът за безопасността прониква във всяка дейност, предприета в EAS Barcelona . За EAS Barcelona глобалните изисквания за безопасност, които стават все по-амбициозни и строги с течение на времето и по този начин по-взискателни, не са неудобна пречка или трудност, която трябва да бъде преодоляна. По-скоро те са възможност за постоянно подобрение. Основа за действие и, основно, нашата обща цел. Тази характеристика на EAS Barcelona е първият неоспорим аргумент за признаване на качеството и безопасността (на най-високо ниво) като неразделни и съществени фактори. В никакъв случай не е само начинът, по който действаме (или как искаме да действаме), но постигането на целите в тези и всички области е част от собствената ДНК на EAS Barcelona . Само чрез разширяване на значението на качеството и безопасността на всички участници в EAS Barcelona на всяко ниво, независимо дали са инструктори, организатори или директори, може да се постигне желаното понастоящем ниво на качество и безопасност.

Местоположения

 • Barcelona

  Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Barcelona

   Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

   Въпроси