© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Представление

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

С основаването на École Lenôtre през 1971 г., Gaston Lenôtre отговаря на нуждите от обучение на френски и чуждестранни специалисти. Днес повече от 3000 стажанти, мъже и жени, идващи от цяла Франция и повече от 100 страни, идват да повишат знанията си и знанията си в култура на върхови постижения.
Всяка година се създават нови нива на развитие, за да се отговори по-добре на очакванията на специалистите в хранително-вкусовата промишленост.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


В продължение на близо 20 години Ecole Lenôtre предлага програми за продължителен престой, които ви позволяват да получите интензивно обучение по френска кухня, сладкиши и хлебни изделия:Диплома за готвач на сладкиши: 7 месецаДиплома за готвач готвач: 7 месецаКурсове за разширено обучение за пекарна: 13 седмициОснови на френския сладкиш: 6 седмициОснови на френската кухня: 6 седмици

При присъединяването към тези формации ще имате възможност да бъдете заобиколени от много професионалисти, които са от най-добрите готвачи в света.

Ще се обучавате и практикувате в класна стая с максимум 12 ученици . В Ecole Lenôtre ние вярваме, че работата в малки групи е най-добрият начин да извлечете максимума от нашите готвачи. Вие ще практикувате сами и в групи.

Нашето професионално училище в Rungis разполага с 13 класни стаи и екипи с високопрофесионално оборудване. Работим с висококачествени доставчици както на хранителни, така и на професионални материали, които ще намерите и в най-добрите кухни на готвачите.

В Ecole Lenôtre ви обучаваме да бъдете професионалист и вярваме, че нашият опит може да ви превърне в един от най-добрите готвачи на утрешния ден.

Елате и следвайте ни на нашата Facebook страница:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Или на новия ни уебсайт:

Ecole Lenôtre : Връзка Ecole Lenôtre

Местоположения

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Въпроси