Keystone logo
© Eva Dang
Education Projects Group

Education Projects Group

Education Projects Group

Представление

Застраховане

Как това работи

  • Преди да резервирате: Кандидатстването за присъединяване към курс с Education Projects Group члена е просто. След като студентите решат в кой курс биха искали да се присъединят, просто попълнете нашата онлайн форма за кандидатстване и заплатете таксата за регистрация, за да си осигурите място. Ако студентите не са сигурни в кой курс биха искали да се присъединят или просто биха искали малко повече информация, те винаги могат да говорят с член на нашия приятелски екип за настаняване на студенти, който може да им помогне.
  • , след като ' съм Резервирано: След един студент е осигурила място на избрания курс, те получават достъп до техния им Студентски Dashboard - онлайн пътуване плановик с цялата информация, предоставена за подготовка за техния курс. На всеки студент е назначен личен съветник за настаняване на студент, който ще ги напътства в подготовката за курса, като същевременно се уверява, че студентите изпращат цялата необходима информация, необходима за организиране на програмата им по избор. Плюс това, те винаги са на ръка, за да отговарят на въпроси!
  • Преди да пристигнете: Всеки студент ще получи пакет за добре дошли по пощата, съдържащ тениска, лична значка и карти за спешни контакти, заедно с малко информация, която да им помогне да се подготвят за курса си. Поддържаме връзка с всички студенти в хода на курса, за да се уверим, че са запознати с процедурите за пристигане, да отговарят на въпроси в последната минута и да предоставят информация и данни за контакт какво да правят в случай на малко вероятно спешни случаи.
  • Къде искате да учите?

Нашият ангажимент по проект е:

Местоположения

  • London

    Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX, , London

Въпроси