Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Представление

КОИ СМЕ НИЕ

Училище за елитно управление

- Пионерският доставчик на университетски степени Pathway в Уелингтън, Нова Зеландия

EMS е напълно акредитирана бутикова езикова и бизнес школа на NZQA, базирана в центъра на Уелингтън от 2003 г. (NZQA е уверен в нашите образователни постижения и способност за самооценка)

EMS се одобрява и финансира от Комисията за висше образование (TEC) и Министерството на социалното развитие за обучение за повишаване на квалификацията и заетост.

EMS установява университетска степен Pathways която ефективно спестява време и пари за студентите и с гордост се превръща в пионер на университетска степен Pathway в Уелингтън.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

EMS е посветена на постигането на желаното от вас бъдеще, като ви предоставя пионерските университетски програми Pathway чрез нашите споразумения за артикулация с най -добрите университети в Нова Зеландия.

EMS предлага до 120 кредита споразумения за трансфер на артикулиране на бизнес степени в университета Massey, Окландския технологичен университет (AUT) и технологичните институти, включително WelTec и Whitireia. Квалифицираните завършили EMS могат да влязат директно във втората година на обучение и да станат бизнес степен, квалифицирана в рамките на още две години. EMS също има за цел да предложи дипломи за ИТ, мениджмънт на туризма, счетоводство и финанси, които също водят до съответните степени на своите академични партньорски университети.

EMS предлага одобрени от NZQA сертификати за английски език за Нова Зеландия (NZCEL) от ниво 3 и 4, които са широко приети от университетите в Нова Зеландия като критерии за замяна на IELTS 5.5 или 6.0.

Ако се запишат за дипломи NZCEL +, студентите могат да получат стипендия на стойност 8 000 долара за тяхната диплома за обучение в EMS.

EMS също е одобрен от NZQA център за вътрешен тест за владеене на английски език, който предоставя на студентите множество възможности за записване за академични постижения.

ЗАЩО EMS

Когато един университет се стреми към академични постижения и политехниката подготвя готови за работа възпитаници, ELITE ви предлага и двамата в грижовна среда, където всеки отделен студент има значение. Ние се фокусираме върху това да помогнем на всеки от вас да стане готов за кариера чрез нашата добре закръглена образователна и персонализирана система за пълна подкрепа.

o Елитно образование: Специализирани малки размери на класове, които правят фундаментална разлика (напр. ученици от 6-16 клас с диплома).

o Персонализирана ученическа подкрепа: Ние се грижим за студентите като уникални личности с разнообразни нужди и цели. Нашите прогресивни прегледи по време на образователното пътуване на учениците ще гарантират техния успех.

ПОДКРЕПА НА УЧЕНИЦИТЕ

Ние предлагаме редица извънкласни дейности, включително доброволчески опит.


Ние предлагаме безплатна услуга на едно гише, включително отстъпка:

 • Прехвърляне и записване в университет
 • Експресно кафе от $ 1
 • медицинска и туристическа застраховка
 • самолетен билет
 • Екскурзии в Нова Зеландия, Австралия и САЩ


ОСОБЕНОСТИ НА МЕСТНАТА ОБЛАСТ

Уелингтън, сейф, приятелска столица на Нова Зеландия, е избраната дестинация за умни, креативни и амбициозни студенти.

1) Образователни системи от световна класа-Образователната система на Нова Зеландия е класирана на 1-во място в света от The Economist Intelligence Unit за осигуряване на бъдещи образователни умения за младите хора. Уелингтън има много чудесни възможности от училище до световно класиран университет.

2) Уелингтън е единствената акредитирана столица на "безопасна общност " в света. Това е безопасно и приятелско място да се обадите у дома. Студентите тук се радват на безопасна и защитена среда за живот, работа и учене.

3) Страхотно качество на живот - Уелингтън е световно известен като невероятно място за живеене, Уелингтън е наречен „най -готината малка столица в света“ от Lonely Planet и е обявен за най -доброто място в света за живеене от Deutche Bank. Хората, които живеят в Уелингтън, оценяват собственото си качество на живот много високо, като 87% от жителите съобщават за добро качество на живот. Това е чудесно място да бъдеш студент. Той е достатъчно малък, за да получи приятелско изживяване в Нова Зеландия, с оживен град, предлагащ много неща за правене.

4) Компактен и проходим град -Три университета от световна класа са на 15 минути пеша от центъра на Уелингтън, както и много други висши учители и училища. Уелингтън също е добре свързан с ефективна и чиста мрежа от влакове и автобуси - което помага да се обясни защо Уелингтън използва най -много обществен транспорт на глава от населението в Нова Зеландия!

5) Много красиви открити пространства - зашеметяващото крайбрежие на Уелингтън, чистият въздух и откритите зелени площи означават, че великолепният отдих на открито, спортовете и парковете са винаги наблизо. Зеленият пояс, който граничи с центъра на Уелингтън, е изпълнен с пешеходни и колоездачни писти, а крайбрежният участък е най -доброто място за скитане по време на обяд. Получаваме над 2100 слънчеви часа всяка година, така че ще имате много шансове да излезете и да се насладите на нашия красив град! С богата колекция от регионални паркове и 497 км брегова линия, чудесното открито е винаги лесно достъпно в Уелингтън. В Уелингтън е лесно да живееш близо до природата, дори ако живееш в апартамент в града. Това е един от онези „най -добрите сценарии от двата свята“. Просто да излезем навън и да му се насладим. Забавно е.

6) Разнообразие - около една трета от жителите на Уелингтън са родени извън Нова Зеландия - градът е мултикултурен център. Хората от цял свят избират да живеят в Уелингтън, което го прави разнообразно и вълнуващо място.

7) Интелигентен капитал - Ще се чувствате като у дома си, заобиколен от най -високо образованото население в страната. 28% от хората в Уелингтън на възраст над 15 години имат бакалавърска степен или по -висока като най -висока квалификация, в сравнение с 20% на национално ниво.

8) Високотехнологичен капитал - Ние сме дом на много иновативни бизнеси като Weta Workshop и Weta Digital, Xero и Pik Pok, част от бързо развиващата се и дигитална технологична индустрия на Wellington. В региона има най -голям дял от хората, заети в услуги с интензивно познаване в страната, което прави това вълнуващо място за живеене и обучение.

9) Ние сме в средата на Средната земя -Любимо известна като Средата на Средната земя, ние сме градът, в който създаването на филми оживява. Награденият талант в Уелингтън е допринесъл за проекти като Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, трилогията „Властелинът на пръстените“ и много други.

10) Кулинарен капитал - Ние обичаме храната! Уелингтън има повече ресторанти, кафенета и барове на глава от населението, отколкото Ню Йорк. Липсва ви храна от родната ви страна? Не се паникьосвайте - има специализирани супермаркети и ресторанти с храна от цял свят. И ако наистина харесвате храната, не забравяйте да участвате във фестивала Visa Wellington On a Plate, който се провежда през август всяка година.

11) Фестивален град на Нова Зеландия - Уелингтън е забавно и оживено място за живеене, с календар, пълен с вълнуващи събития. От ежегодни фестивали, културни изкушения, изпълнения на живо до спортни мачове и всичко между тях, ще намерите много неща, които да ви забавляват.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем в нашето семейство EMS и да ви помогнем да постигнете академичните си цели в Нова Зеландия.

Интересуват се и нашите програми по английски:

Английски като втори език програми:

 • Общ английски (от начинаещ до пред-среден)
 • Сертификат по английски + Бариста
 • Английски + спорт
 • Учебна обиколка
 • Сертификат за английски език на Нова Зеландия (NZCEL) Ниво 3 (заменете IETLS 5.5)
 • Сертификат за английски език на Нова Зеландия (NZCEL) Ниво 4 (заменете IELTS 6.0)
 • Сертификат за английски език на Нова Зеландия (NZCEL) Ниво 4 (заменете IELTS 6.5) (в очакване на одобрение)

Моля, посетете: www.ems.ac.nz

Местоположения

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Въпроси