Englishour

Englishour

Englishour

Представление

Добре дошли в Englishour!

Напълно акредитирано училище

Научете английски бързо!

Разположена в центъра на Дъблин, Englishour предлага естествени устни английски уроци и курсове за говорещи чужди езици.

Нашият екип от опитни, професионални и квалифицирани преподаватели ще ви научи да говорите английски като роден. С всеки урок по английски език комуникационните умения за говорене, писане и слушане ще се подобрят.

Englishour е признат от ACELS, акредитацията и координацията на услугите по английски език за преподаване на английски език (ELT).

Englishour е член на Маркетинг английски в Ирландия (MEI).

В центъра на "Englishour" е ангажиментът ни да преподаваме естествения говорим на английски език на нашите ученици - английски, както се говори от местните жители, за разлика от официалния английски, който може да сте научили в училище, но няма да имате много полза за един ден ден.

Двете ни училища се намират близо до улица О'Конъл в центъра на Дъблин, на разстояние пеша от Spire и GPO, удобни както за посетителите на града, така и за хората, работещи тук, които искат да подобрят английския си език. Предлагаме разнообразие от класове по различно време и нива, включително вечери и уикенд, както и организиране на настаняване и развлечения като екскурзии за посещаващи студенти.

Защо английски?

 • Студентите в Englishour се учат бързо
 • Комуникационна методика, базирана на задачите
 • Малки класове
 • Фантастично място в центъра на града
 • Безплатен лай фай
 • Без такса за регистрация
 • Безплатни книги и материали и чай и кафе
 • Екскурзии много уикенд да посети Ирландия

Нашите курсове по английски език

Предлагаме разнообразни курсове по английски език, които отговарят на вашите нужди и изисквания. Нашите преподаватели ще работят в тясно сътрудничество с вас, за да сте сигурни, че отговаряте на високите стандарти за английски език, от които се нуждаете.

Нашата утринна класа е интензивен курс, насочен към подобряване на уменията ви за говорене, граматика, слушане, четене и писане. Нашите опитни учители ще ви насочат към комуникация по точен и естествен начин.

Следобеден клас само € 35 на седмица! Пълен и разнообразен курс, в който фокусът на урока е винаги да говори! В този клас учещите ще бъдат преподавани в редица нови и вълнуващи речници, с които те могат да изразят себе си, като използват целевия език.

Вечерен клас. Проучете за себе си или за признатCambridgeorIELTSexam. Всички книги и материали са включени в цената. Класовете обхващат говорене, писане, слушане и граматическа точност.

Събота клас. За тези, които са заети през седмицата. Курсът в събота е свързан с усвояването на английски комуникационни умения в приятелска атмосфера Всеки урок в събота е три часа граматика, слушане и разбира се, говорене!

Englishour осигурява удобно и висококачествено настаняване за студенти, докато те учат с нас. Можете да избирате между пребиваване в приемно семейство, споделяне на апартамент с други студенти по английски език или висококачествен хостел.

Ние редовно инспектираме всички наши настанявания, за да гарантираме, че престоя Ви е удобен и безопасен през целия Ви курс.

Местоположения

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Програми

Въпроси