Keystone logo
© Mohammed Alhinai
Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Edinburgh School of Food & Wine (ESFW)

Представление

Научете се да готвите с нас

Независимо дали искате да подобрите кариерата си, да подобрите уменията си за готвене в домашни условия или просто да впечатлите приятелите си, имаме курс за вас.

Единбургската школа за храни и вино

Основана през 1986 г., Единбургската школа по храните и виното ( ESFW ) е най-старото независимо от Шотландия независимо и наградено готварско училище.

Ние приветстваме всички нива на способности, от начинаещи до амбициозни професионалисти.

Нашият опитен екип от готвачи ще ви научи на умения и техники, които ще ви позволят да бъдете готови да „поправите“ ситуацията.

Ние предлагаме международно признати дипломни курсове на пълен работен ден, както и еднодневни основни и майсторски класове, и нашите много популярни вечери за храна и вино, включително дегустации на шампанско уиски.

Училището е напълно акредитирано от ICSA и ние работим за пълна акредитация на SQA.

Учим нови умения и техники. Нека се забавляваме, докато се учим заедно.

Иън ПириосновенIan пое управлението на ESFW през 2008 г., след успешна кариера във финансовия сектор. Той носи широки познания в областта на бизнеса, образованието в хранително-вкусовата промишленост. Иън редовно се консултира по въпросите, пред които е изправена днес индустрията.Ашли МакмиланРъководителАшли е един от студентите, ESFW ESFW. Той се присъединява към училището през 2014 г., с богат опит в готвача, докато работи в ресторантьорството, а също така редовно се появява в телевизията за демонстрации на готварство на живо.Анета БрончелОбслужване на клиентиAneta е страхотна готвачка, която се присъедини към ESFW през 2008 г. и поддържа непрекъснато функционирането на училището. Освен това тя ръководи училищния бизнес в областта на кетъринга.

ESFW)","author_url":"","source":""}" alt="139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg" />

139488_86-20200819-153712-Edinburgh_school_food_wine_042.jpg

Местоположения

  • Edinburgh

    The Coach House Newliston Estate , EH29 9EB, Edinburgh

    Въпроси