eta College

eta College

eta College

Представление

Страст. Кариера. Начин на живот.

eta College е частен eta College за висше образование и обучение, специализиран в квалификации, водещи до заетост в спортната и фитнес индустрията.

Тези квалификации са регистрирани в Квалификационната рамка на висшето образование (HEQSF), както и в рамката на квалификационните квалификации. Те се сравняват с най-добрите международни стандарти в спорта и фитнеса, което означава, че нашите възпитаници са добре подготвени да намерят работа в Южна Африка и по целия свят.

Тим Мосхолдер / Пексълс

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

Ета се гордее с това, че е лидер в образователните програми за спортната и фитнес индустрията. Като едностепенен спортен и фитнес колеж, ние се посвещаваме на предоставянето на динамични учебни програми, които водят до квалификации с международно съпоставяне.

Нашите професионални програми са одобрени от CATHSSETA и нашите програми за висше образование са акредитирани от CHE. Нашите квалификации са регистрирани в Националната квалификационна рамка (НКР) от Южноафриканския Квалификационен орган (SAQA).

При изпълнението на нашите критерии за акредитация, нашите сайтове за висше образование са регистрирани в Департамента за висше образование и обучение като частно висше учебно заведение.

За да гарантираме, че отговаряме на нуждите от спорт и фитнес в Южна Африка, eta също е лицензиран доставчик на услуги със Спорт и отдих в Южна Африка (SRSA).

Нашите квалификации се сравняват с най-добрите международни практики в областта на спорта и фитнеса; така нашите възпитаници могат да намерят работа в Южна Африка и по целия свят.

Студентите могат да учат коучинг наука, фитнес или спортни мениджмънт.

Налице е възможност за следване на пълно работно време , което е идеално за завършилите училище; обучение за непълно работно време , което е чудесно за тези, които искат да направят промяна в кариерата си или да научат повече за своята сфера на интереси. За тези, които искат гъвкавост в обучението си, онлайн обучението е идеално решение.

Виктор Фрейтас / Пексел

118659_pexels-photo-703016.jpeg

eta се отличава с това, че е специализиран колеж по спорт и фитнес, който изцяло потапя студентите си в предмета им спорт, фитнес или спортен мениджмънт. Балансираме теорията и изследванията в класната стая с практическо обучение и опит, базиран на работа.

Нашите ученици ни оставят по-здрави, отколкото когато са започнали, а те са завършили квалификация и са готови за работното място.

има дванадесет кампуса. Те се намират в Блумфонтейн, Ботсвана, Кейптаун, Дърбан, Източен Лондон, Джордж, Йоханесбург, Мавриций, Намибия, Порт Елизабет, Претория и Стелленбош.

Регистрираните в DHET кампуси са BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Имаме допълнителни сайтове, предлагащи акредитирани програми CATHSSETA в PLZ, Намибия, Мавриций и скоро Ботсвана.

eta Collegeпредлага два начина на доставка. Можете или да посещавате уроци в кампус или да завършите квалификацията си чрез дистанционно обучение. И двамата предлагат обучение, което се посредничи чрез технологиите.

Защо да се учим лице в лице с eta College ?

eta College Обучението лице в лице е начин на доставка, при който завършвате обучението си в кампус със структуриран график.

Нашите кампуси предлагат сертификати и дипломи за управление на фитнес, коучинг наука и спорт, както и кратки курсове и специализации.

eta College е акредитиран и регистриран колеж за висше образование и обучение, специализиран в спортни и фитнес квалификации. Нашият колеж за обучение е световно известен с метода си на теоретично, практическо и на основата на работа, който наричаме тотално потапяне . eta College студентите учат трудно и те играят усилено и нашият кампус предоставя фокусът, където това се случва. Ние предлагаме редица класни стаи, практически и развлекателни среди, така че нашите студенти да могат да постигнат теоретично обучение и практически умения, докато се забавляват. Освен това имаме взаимоотношения с доставчици на работното място, за да гарантираме, че студентите са изложени на учене, което е от значение за тяхното обучение и предоставя възможности за заетост или за започване на собствена практика.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Защо дистанционното обучение с eta College ?

eta College дистанционно обучение е начин на доставка, при който завършвате обучението си от дома в съответствие със структуриран график.

Дистанционното обучение осигурява онлайн учебен опит.

За да успеете с онлайн / дистанционно обучение, трябва да сте трудолюбиви и самостоятелни. Важно е да осъществявате постоянен и редовен контакт с вашия преподавател, за да сте сигурни, че получавате необходимата ви подкрепа. Друга жизненоважна част от eta дистанционното обучение е опитният компонент на обучението. Това изисква да работите на полето, засенчване, подпомагане и учене от други професионалисти. Важно е също така да имате имейл адрес и достъп до компютър и интернет, тъй като това ще ви е необходимо за проучване и за да завършите всичките си задачи.

Местоположения

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси