European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Представление

Откакто започнахме през 1999 г., European Bartender School превърна над 70 000 ученици във висококвалифицирани барманки и ги отприщи по целия свят. Като водеща световна школа на барман, нашите курсове са най-развитите в бранша и са проектирани от известни експерти.

Но ние сме много повече от просто училище за барман. EBS е 360 ° опит, създаден да ви превърне в най-добрия барман и човек, който можете да бъдете.

Чрез нашите курсове ще получите ненадминато обучение, световно признат сертификат, мрежа от приятели през целия живот и шанса да пътувате по света. Нещо повече, ще бъдете подкрепяни преди, по време и след курса, независимо дали ще изберете вашата дестинация или да си намерите работа по целия свят.

Започнете кариера, която може да ви отведе навсякъде. Присъединете се към European Bartender School .

Получете световно призната квалификация за бармани

Гордеем се, че сме най-голямата и престижна школа за барман в света. Ние сме обучили повече хора от всяко друго бар училище, превръщайки над 70 000 ученици в квалифицирани професионалисти. Сертификатът за EBS се признава и уважава от барове, ресторанти и клубове по целия свят, така че след завършване на обучението ще получите първи избор на най-добрите работни места в бранша. А с Международния курс за бармани и Курс за усъвършенствано барманство, вие също ще получите достъп през целия живот до нашата онлайн платформа EBS MatchStaff, свързваща ви с най-добрите работодатели по целия свят.

Бартен си по целия свят

С 25 училища, разпръснати на пет континента, EBS е създаден за пътешественици и търсещи приключения. Чрез нас вие ще изпитате друга част от света - или ако останете местни, изцяло нова страна към родния град. С нашите курсове ще получите възможността да маркирате нещата от списъка си с кофи. Обикаля света? ✔️ Промяна на кариерния път? ✔️ Създайте изцяло нова група приятели? ✔️ Искаме да се почувствате като сега е моментът да спрете да казвате „един ден“ и да започнете да живеете най-добрия си живот.

Споделете незабравими преживявания с нови приятели

Още от първия си ден ще бъдете посрещнати в общността с отворени обятия. И дълго след курса, вие ще продължите да бъдете част от него, като се възползвате от тонове кариера и възможности за работа в мрежа. И чрез учене и живот с вашите курсисти, вие бързо ще създадете силни приятелства, които ще продължат цял живот.

Живейте като дипломиран EBS

Открийте нови места

Независимо дали искате да живеете горе долу в Сидни, да преживеете своите райски островни фантазии в Пукет или да живеете в Рим la dolce vita - имаме 25 дестинации, които трябва да откриете.

Свобода и гъвкавост

Когато завършите, можете да се насладите на стабилността, като знаете, че ще можете да намерите работа, където и да се озовете.

Направете невероятни спомени

Запознайте се с изцяло нова група хора и създайте приятелства и спомени, които ще продължат цял живот.

За нас

Създадена през 1999 година

От 1999 г. ние се разширихме по целия свят и отворихме над 28 училища за бармани на 5 континента. През последните 20 години над 70 000 души са преминали нашите уникални курсове, много от които са продължили да постигат изключителни неща.

Над 28 училища по света

Имаме училища, разположени в 20 страни в Европа, Азия, Северна Америка, Австралия и Африка. Предлагаме ви локации в града, морски курорти и дори ски-дестинация в Алпите.

Над 7000 души се присъединяват към нашето семейство всяка година

Ние сме най-голямото барманско училище в света по отношение на броя на учениците, които обучаваме, и броя на училищата, които имаме в световен мащаб. Ето защо сертификатът ни е световно признат и е нещо, с което да се гордеем.

Най-развитите в света програми за бармани

Нашите курсове за барман са най-напредналите в бранша и са проектирани от пет световно известни бармански експерти. Ние редовно опресняваме нашите курсове, за да сме сигурни, че винаги предоставяме на нашите студенти най-съвременните индустриални практики.

Местоположения

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Въпроси