Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Представление

Всички изпитвахме страх и безпокойство в началото на кариерата си. Голямото неизвестно в света на труда е плашещо и смущаващо. Но това не е задължително.

European Centre for Career Education е основан с единствената цел да изгради мост между дипломирането и първите стъпки от вашата кариера. Усъвършенствахме програма, фокусирана върху меки и твърди умения по вашия предмет, работа в мрежа и стажантски опит. 3 седмици лекции, семинари и събития с опитни професионалисти, 4 седмици гарантиран стаж и една седмица за вашето пътуване.


С шест години опит, 500+ партньорски компании, 3 егидата, нарастваща общност от университети и повече от 1200 продължени кариери, ние вярваме, че сме на прав път.

Летни програми

ECCEDU е създаден с цел да осигури дългосрочно решение на твърде теоретичните тенденции на университетското образование и кариерното консултиране. Преодоляваме пропастта между академичните знания на нашите студенти и реалния опит, надграждайки се върху теоретичната опора, която осигуряват университетите.

Вярваме, че комбинацията от теоретични знания и практически умения е съществена предпоставка за успеха на студентите в бъдещите им области. Нашите двумесечни летни програми са фокусирани върху право, международен бизнес, информационни технологии, архитектура и дизайн, устойчивост и инженерство. Програмите се състоят от три седмици интензивни практически курсове и четири седмици стаж в една от повече от 500 международни компании в Шенгенското пространство.

Лекции и лектори

Всяко лято, в продължение на три седмици, ние преподаваме на нашите студенти практически теми, които рядко попадат в академичните учебни програми. Тези теми са подбрани внимателно, за да се гарантира, че остават актуални и са обхванати от активни професионалисти, които се считат за експерти в своите области. Сред нашите лектори са Радек Шпикар (президент, Aspen Institute), Леош Дворжак (ръководител на дигитализацията, Valeo), Вацлав Неквапил (управляващ партньор, връзки с правителството на CEC), Клара Зомерова (съосновател и лидер, (S)právně), Мирослав Černý (Координатор на отдела за интелектуална собственост, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (мениджър, Global TA Operations в Red Hat), Pavlína Louženská (бизнес и иновационен стратег, 2FRESH Прага) и много други.

131377_WM68.jpg

Стажове от ECCEDU

Програмите на ECCEDU не са само за прекарване на време в класната стая; точно обратното. След три седмици интензивни практически курсове, нашите студенти получават възможност да използват и усъвършенстват прясно придобитите си знания, като преминат на четириседмичен стаж в една от най-добрите компании, работещи в техния сектор.Партнираме си с компании като Siemens, UniCredit Bank, Lego и Coca-Cola; адвокатски кантори като DLA Piper и Linklaters; и студиа като Jestico+, Whiles Architecture и Chapman Taylor Architects, както и много други, за предоставяне на ценен опит, умения и ноу-хау.

Всички наши партньори са добре запознати с огромната разлика между традиционното образование и ситуациите в реалния живот; Ето защо те с радост се съгласиха да участват в подготовката на нашите студенти да станат успешни бъдещи лидери и утвърдени експерти в съответните области.

131376_WM75.jpg

Стипендии и финансиране

КоличествоКрайна дата за записване
One full scholarship every year because we care about giving a chance to those who can not afford our programs.2,000 EURFebruary 29, 2024
Social scholarship offers up to 50% off the program fee for eligible applicants. 500 EURFebruary 29, 2024

Живот в кампуса и съоръжения


Традиционно нашите летни програми започват с гала вечер за добре дошли за студенти от ECCEDU. Това събитие предоставя възможност за среща с вдъхновяващи хора, като основатели, адвокати, корпоративни мениджъри или архитекти. В рамките на лекционната част на програмата се организират различни дейности за изграждане на екип, като барбекюта, игри за бягство, лазерни игри или разглеждане на забележителности и пазаруване на местни продукти; и пътувания из Чешката република (Kutná Hora, Český Krumlov) и в чужбина (Виена, Берлин). Сертификат ECCEDU се предоставя в края на всяка програма по време на неформална церемония по награждаването, обикновено под формата на барбекю парти. Освен това стажантските компании издават препоръчителни писма или сертификати за стаж.

Местоположения

 • Prague

  Prague, Чехия

 • Dubai

  Dubai, Обединени Арабски Емиерства

 • Bucharest

  Bucharest, Румъния

  • 7th Avenue

   7th Avenue, Съединени Американски Щати

  Въпроси