European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

Представление

Университетът

Международен университет, основан на големи човешки ценности, ангажиран с водещи бъдещи професионалисти. Чудесен избор за етично и културно образование.

Кои сме ние

Италиански университет

Европейският университет в Рим (EUR) е частен, юридически признат университет, който освобождава академични квалификации с юридическа стойност. EUR предлага бакалавърски степени по икономика и управление на бизнеса (L-18), психологически науки и техники (L-24) и туризъм и управление на земите (L -15); Магистърска степен по икономика и управление на иновациите (LM-56) и психология (LM-51); Единен цикъл на магистър по право (LMG-01) и науки за началното образование (LM-85 bis). Освен това предлага докторска степен. и курсове за обучение.

християнин

Европейският университет в Рим, основан през 2004 г. от религиозната конгрегация на легионерите на Христос, е част от голямата традиция на католическата църква и международната мрежа от университети.

Където всеки ученик е в основата на иновативен образователен проект

Годините, посветени на висшето образование, представляват вълнуващ и решаващ момент в живота: Европейският университет в Рим ръководи младите студенти да избират кариерата си според своите цели и стремежи. Чрез това талантът на всеки ученик се овластява.

Европейският университет в Рим е разположен в модерен кампус. Предлаганите курсове се характеризират с интерактивен и динамичен начин на преподаване, така че студентите да могат да установят пряка връзка с всеки преподавател и това води до създаване на автентична академична общност. Лекциите предлагат да донесат високо ниво на обучение чрез много ефективен метод на преподаване.

В зависимост от зависимостта, в различна степен учебният процес включва дейности за социална отговорност и развитие на меки умения, за да се повиши положителното отношение и ангажираност към другите.

Академичното обучение се завършва чрез обучение в чужбина. Това означава да задълбочите езиковите умения, да разширите културния произход и да преживеете важни преживявания за човешкото и професионалното израстване.

Европейският университет в Рим също подпомага завършилите при намирането на възможности за работа чрез стажове, стажове и интервюта за работа.

За развитие на ново общество

Европейският университет в Рим обучава професионалисти и хора със солидни ценности, осъзнавайки своята ангажираност, които ще отговарят за изграждането на нов дух, който да насърчава достойнството на хората.

Università Europea di Roma: ние обучаваме хората, обучаваме професионалисти.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Кампус

Европейският университет в Рим е изградил своя кампус според съвременните архитектурни критерии, без бариери, с много пространство за живеене и споделяне: учебни зони, библиотека, зони за отдих, кафене, класни стаи, достъпни за студенти, дори когато няма лекции. Кампус, който ще се живее през целия ден. Преподавателският и административен персонал са винаги на разположение, за да дават бързи отговори и да избягват ненужни опашки.

Университетът е оборудван с множество безплатни зони за паркиране и лесен за достигане с обществен транспорт (10 минути влак от Stazione di San Pietro). Освен това, навсякъде има бърз и безплатен WiFi. Сигурността и контролът са важен момент в управлението на университета; специализирана служба за наблюдение е достъпна 24 часа в денонощието.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Местоположения

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

    Въпроси