Keystone logo
Freie Universität Berlin

Freie Universität Berlin

Freie Universität Berlin

Представление

Freie Universität Berlin International Summer and Winter University (FUBiS) е интензивна академична програма, чрез която студентите могат да спечелят кредити, които могат да бъдат зачетени към техните степени в техните институции. Сесиите на FUBiS продължават от три до шест седмици и се провеждат както през лятото, така и през зимата.

курсове

Студентите могат да избират между предметни курсове (предимно преподавани на английски) и курсове по немски език и култура. Курсовете по над 50 предмета се предлагат в областите архитектура, история на изкуството, политика, право, история, медийни изследвания, икономика, устойчивост, литература, философия, филми и музика. Предлагат се курсове по немски език и култура за до пет различни нива на владеене.

Полезни пътувания

Екскурзиите са неразделна част от всички наши курсове. Освен това FUBiS предлага екскурзии като например до сградата на Берлинския Райхстаг (седалище на германския парламент) и обиколка с екскурзовод из подземните светове на Берлин или еднодневна екскурзия до Потсдам.

Местоположения

  • Berlin

    Malteserstr. 74-100, 12249, Berlin

    Въпроси