Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Представление

За нас

FutboLab е компания, специализирана в обучението на футболни треньори на професионално ниво.

Нашият проект е роден преди 10 години като спортна и предприемаческа инициатива, под ръката на група страстни футболисти, завършили на национално и международно ниво в различни спортове. Той е създаден с цел да се максимизира подготовката на всички членове на футбола: треньори, играчи и клубове, както професионални, така и полупрофесионални.

Футболното училище FútbolLab е високотехнологичен футболен център със студенти в повече от 30 страни и има за цел да специализира треньори, футболни професионалисти и дипломанти в спортната област чрез различни програми от най-високо ниво, в областите на спортното обучение във футбола и в организациите, необходими за специализирано управление на спортни организации или фирми.

Чрез сертифицираните курсове, одобрени от престижни университети на национално ниво, ние искаме да популяризираме страстта към спорта и футбола в частност чрез най-добрите съвети и обучение, използвайки най-съвременната методология. Предлагането на до 25 онлайн и смесени курса с университетска акредитация, включващи специалисти, които работят или са работили в най-добрите и най-известни испански клубове и в международен план като Барселона, RCD Еспаньол, Атлетико Де Мадрид, Севиля, Бенфика и др.

мисия

Помогнете за достигане на максималния потенциал и постигане на целите благодарение на най-добре подготвените професионалисти. Интересува се от търсенето на съвършенство и максимално представяне на всеки от нашите треньори, за да им помогне да подобрят тактически, технически, физически и психологически. Създаване и генериране на добавена стойност в техния професионален и личен растеж и развитие през учебния период.

изглед

Да бъде призната като влиятелна спортна компания в областта на преподаването в света на футбола както на национално, така и на международно ниво. Да бъдем пионери чрез ефективна и ефикасна организация с висока производителност, която предлага ценни услуги на нашите треньори. Да бъдем водеща компания в световен мащаб и бенчмарк за нашите основни конкуренти с постоянна иновация в качеството на нашите услуги.

ценности

Ние вярваме в значението на спорта, за да насърчим личния и професионален растеж на нашите треньори. Затова чрез FutbolLab искаме да уловим ценностите, които ни представят най-много. Иновации, професионализъм, обучение, ангажираност и качество.

Нашата методология

FutbolLab се ангажира с най-доброто обучение и максимизиране на потенциала на футболните треньори. В момента сме най-добрата академия за обучение за онлайн футболни треньори в Испания. Успехът на нашата организация се основава на принципите на усилие, единство, доверие, дисциплина и строгост. Тези принципи, добавени към ангажираността на нашите служители и увеличаването на непрекъснатите познания в нашия спорт, ни позволяват да предложим най-пълните курсове за обучение, за да станем Тоталният треньор

Ние сме на Ваше разположение всеки ден от годината. Освен това имаме виртуален кампус, от който можете да извлечете цялата информация. Теорията, специализираните статии и видеоклипове се актуализират постоянно, за да не пропуснете нищо.

Независимо от вашите нужди от обучение, FUTBOLLAB има решение. Започвайки от холистичната идеология, базирана на Общата теория на системите, която включва процесите на подготовка на спортиста по глобален начин, имаме безкрайност от курсове. Различните области на знанието, които включват аспекти като физическа подготовка, използване на психология за емоционално управление, подготовка на тренировки за играчи на полето и вратари, анализ на играта и дори управление и координация на спортните обекти. те са наши специалитети От всеки един от тях представяме подразделение на съдържанието, оформено в категориите Магистър, Експерт и Техник, които могат да избират между титлата на университета или собствено заглавие и ви позволяват да нагласите избора си на обучение.

Допълването на тези раздели позволява на нашите ученици да бъдат превъзходни обучители. Ние сме динамични хора, които са предимство за всеки отбор. Много се гордеем с приноса си за развитието на професионалистите, с които работим. Много от тях са достигнали нива на превъзходни знания и практика, които не биха могли да постигнат без нашите курсове, учители и треньори.

Местоположения

  • Barcelona

    Barcelona, Испания

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси