Keystone logo
© The University of Fredericton
Gateway College

Gateway College

Gateway College

Представление

За Gateway College

Gateway College може с гордост да заяви, че е обучавал хиляди студенти да бъдат асистенти в здравеопазването от 1986 г. насам. Завършилите Gateway College работят като ценни членове на здравния екип в частни и обществени болници, дългосрочни грижи, сложни грижи, асистиран живот, независим живот, специални грижи, центрове за палиативни грижи, както и агенции за подкрепа на дома.

Намираме се в центъра на красивия Ванкувър, Британска Колумбия в Канада, осигуряващ лесен достъп до местните удобства и градски транспорт, като Skytrain и основните автобусни маршрути.

Нашите класни стаи предоставят на студентите вдъхновяваща и ангажираща учебна среда. Нашият висококвалифициран персонал и инструктори подпомагат всички студенти и се ангажират с успеха на всеки ученик. Напълно оборудваните модерни лаборатории гарантират, че студентите на Gateway College могат да научат актуални знания и умения в практична и удобна среда.

Ние сме горди членове на:

 • ПТИБ: клон на частни учебни заведения
  • „Отделен клон на частни учебни заведения от БЦ
 • BC EQA: Осигуряване на качеството на образованието на Британска Колумбия
 • NACC: Национална асоциация на кариерните колежи
 • BBB: Бюрото за по-добро дело
 • BCCCA: Асоциация на кариерните колежи на Британска Колумбия
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Мисия и визия

Мисия

"Мисията на Gateway College да предостави на потенциалните и настоящи здравни специалисти качествено образование и обучение. Ние се ангажираме с непрекъснат растеж в областта на здравеопазването и с формирането на партньорства за обучение, за да отговорим и надхвърлим стандартите на индустрията. "

зрение

Gateway College ще бъде признат за високопоставен колеж за професионално обучение в Канада.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Защо Gateway College ?

 • Специализирана здравна институция. Gateway College е обучил хиляди асистенти в областта на здравеопазването чрез висококачествено специализирано обучение в областта на здравеопазването от 1986 г. насам.
 • Индустриални професионални инструктори. Учете се от един от най-добрите. Всички наши инструктори са сестри, лицензирани с CRNBC, CRPNBC или CLPNBC с дългогодишен професионален опит в индустрията. Тяхната страст и всеотдайност към образованието са да насърчат следващото поколение на работещите в областта на здравеопазването да станат изключителни професионалисти. Техният положителен и нежен подход ги прави лесно достъпни за въпроси и допълнителна подкрепа. Студентите, които получават висококачествено образование, ще ги подготвят напълно да посрещнат и надхвърлят настоящите стандарти на индустрията.
 • Индивидуално внимание. Ние разбираме, че не всички ученици са еднакви. Ние запазваме размера на нашия клас по-малък и наблюдаваме напредъка на всеки ученик за индивидуално внимание, като предоставяме подходящи насоки и подкрепа, за да отговорим най-добре на техните нужди от обучение и да помогнем на нашите ученици да постигнат пълния си потенциал за учене.
 • Помощ за заетост през целия живот. Ние предлагаме написване на резюме / мотивационно писмо, редовни актуализации на списъка с възможности за работа и панаир на кариерата, за да се срещнат с потенциални работодатели от различни организации в тази област изключително с нашите възпитаници и настоящи студенти. Това означава, че докато учениците се регистрират и се явяват на панаира, те са гарантирани да се срещнат лично с мениджъри по наемане и / или работодатели. Обикновено всеки път ние приемаме от 10 до 15 организации, които участват в нашия панаир на труда, за да наемат нашите изключително добре обучени студенти и завършили.
 • На достъпни цени! Платете по-малко от $ 395 на месец, за да започнете Pathway към кариерата на вашата мечта в здравеопазването, или кандидатствайте за студентски заем от правителството.
 • Гъвкави графици! Ние предлагаме опции на пълен работен ден, на непълен работен ден и онлайн с чести приемания. Не чакайте месеци или години, за да се присъедините към програма. При нас вече ще работите на терена, докато други все още са в списъка за изчакване.
 • Удобен! Проучете по всяко време и навсякъде с достъп до интернет, като изберете дистанционно обучение.
 • Висока референция! Хиляди наши щастливи висшисти са препоръчали нашите програми на своите приятели и членове на семейството да споделят техния успех.
 • Fast Track! Студентите могат да получат диплома, призната от Регистъра само за 24 седмици чрез нашата помощник по здравеопазването - ускорена програма.
115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Местоположения

 • Vancouver

  702-333 Terminal Avenue, V6A 4C1, Vancouver

  Въпроси