Keystone logo
Glendale Community College

Glendale Community College

Glendale Community College

Представление

Glendale Community College Глендейл (Глендейл, Калифорния) е основан през 1927 г. и през това време предлага „над 85 години съвършенство и качество на образованието“. Glendale College или „ GCC “ е напълно акредитиран от регионалния акредитиращ орган „WASC“ и записва 16 000 студенти по време на всеки семестър. Колежът разполага и с активен и динамичен отдел за международна студентска програма - в който участват 500 международни студенти от над 50 страни. GCC има един от най-високите "проценти на трансфер" към четиригодишни университети в рамките на калифорнийската система от двугодишни общински колежи. Тази система е идеална за чуждестранни студенти, тъй като позволява на студентите с виза F-1 да спестят време и пари за своите американски програми за бакалавърско образование.

46563_GCCADBldg..jpg

Международен студентски офис

  • Професионален персонал на пълен работен ден с опит в световните пътувания и множество езикови умения.
  • Пълна поддръжка за обработка на прием, оценка и успешно записване.
  • Пълни услуги за подкрепа за академични консултации / регистрация на класове и имиграционни консултации. „Нова ориентация на студентите“, предлагани през есенните и пролетните семестри.
  • Програмиране на дейности както в университета, така и извън него с Международния студентски клуб. Активно студентско правителство. Асоциация, заедно с клубове, събития и лека атлетика.
  • Разположения извън семейните жилища и домакинства „Homestay“

Бързи факти

Акредитация: Напълно акредитирана институция: WASC: Западна асоциация на училища и колежи. GCC е основана през 1927 г. и е един от най-старите колежи в общността на CA. „Над 90 години отлични постижения в образованието.

Изисквания за прием: Преписи и диплома от гимназията; минимум 2,0 или "C" средна оценка, ако се прехвърля директно от американски колеж или университет. TOEFL резултат минимум 45 на iBT, или IELTS „резултат на лентата“ от минимум 4,5 - ако английският не е вашият първи език за обучение. Също така, Формуляр за декларация за поддръжка и банково извлечение и лично есе от една страница. „Условен прием“ е достъпен за студенти без TOEFL или IELTS и прехвърляне от програма за езиково училище.

Кампус и съоръжения: Живописен и модерен кампус от 100 акра и 25 сгради, разположен по склоновете на „планината Сан Рафаел“ - с изглед към град Глендейл и части от хоризонта и метрото на Големия Лос Анджелис. Много безопасно крайградско място в идеален жилищен квартал на домове. Град Глендейл е наричан "Градът на бижутата" в Южна Калифорния.

Предлагани степени: Сътрудник в областта на изкуствата (AA), Сътрудник в науката (AS); заедно с краткосрочни сертификационни програми и общообразователни курсове. Общо 75 академични специалности, предложени; напълно прехвърляеми в четиригодишни университети в САЩ

Числа за записване: общо 15 000 студенти; включва 500 международни студенти за виза (всеки семестър) от над 50 държави. Най-популярните държави, традиционно представени, включват Южна Корея, Япония, Китай, Хонконг, Индонезия, Виетнам, Тайван, Швеция, Саудитска Арабия, Филипини, Бразилия и Армения.

Преподаватели / Персонал: Преподаватели на редовни и задочни преподаватели - спечелили магистърски и докторски степени по избраната от тях дисциплина. Малки класове (среден размер на класа от 25 до 30 студенти), семинари и модерни компютърни / научни лаборатории.

Жилища и „Homestays“: Жилищата извън кампуса включват апартаменти, къщи за гости и американски семейства домакини или опции „Homestay“ чрез Homestay Placement Company - ISP, International Student Placements. Забележка: Не се предлагат жилища в общежития или общежития. За Homestays се свържете с ISP: [email protected]; Уеб сайт: www.ISPHomestays.com.

Основни области на обучение: 75 академични специалности, водещи до асоциирани степени. Популярни области на обучение включват счетоводство, анимационен дизайн, изкуства / изящни изкуства, авиация (сертификат на полетния служител); Бизнес администрация, компютърни науки / информационни системи, кулинарни изкуства (с управление на ресторант / хотел); Танц, графичен дизайн, масови комуникации, музика, здравни науки / медицински сестри, природни / физически науки, театър и сценични изкуства.

Скорост на трансфер до университети: Glendale Community College традиционно има една от най-високите „скорости на трансфер“ в калифорнийската система на общински колежи. Повечето студенти от Glendale College (след завършване на асоциирана степен и минимум 60 единици семестриален кредит) се прехвърлят в различните кампуси, включващи системата на Калифорнийския държавен университет (CSU) или системата на Калифорнийския университет (UC). Също така, „споразуменията за трансфер“ с много частни институции включват Университета на Южна Калифорния (USC), Университета Loyola Marymount, Университета Pepperdine. & Occidental College - сред другите регионално акредитирани институции. GCC "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/45/45995_Screen_Shot_2017-03-28_at_5.36.00_PM.png "alt =" GCC "/ >

Академични програми

Glendale Community College Глендейл обслужва Глендейл и околностите от 1927 г., печелейки силна репутация на академични постижения, които отговарят на нуждите на променящия се свят. Като напълно акредитирана институция, Glendale CC предлага вълнуващо разнообразие от академични, професионални и краткосрочни курсови програми. Колежът предлага около 75 академични специалности, водещи до асоциирана степен, заедно с богат избор от общообразователни курсове - позволявайки на студентите да изпълнят изискванията за първите две години в колежа и след това да се прехвърлят в университет с пълна младша репутация. Това позволява на чуждестранните студенти да спестят време и пари за обучението си в САЩ. Международните студенти в Glendale могат да организират индивидуални срещи с академични съветници, които съветват студентите за техния академичен план, общи умения за ориентация, необходими за успех, и регистрация на курс като редовен студент (12 единици на семестър).

GCC

Местоположение и климат

Glendale Community College се намира в град Glendale, безопасна и крайградска жилищна общност на около десет мили (или 20 километра) североизточно от Лос Анджелис. С комбинация от модерно и традиционно, Glendale College предлага живописен хълм кампус по склоновете на планината Сан Рафаел с изглед към долините в Глендейл и части от хоризонта на Лос Анджелис. Кампусът се състои от 100 акра и 18 сгради, включително новия комплекс "Научен център" с Планетариум и новоремонтирания Студентски център / книжарница, кафене и заведение за кулинарни изкуства. Други услуги и удобства включват обновена библиотека, различни компютърни лаборатории, студентски здравен център, център за трансфер, математически / научен център, център за модерни технологии, аудитория за сценични изкуства, изложби за студентско изкуство, фитнес център и атлетическа писта. Град Глендейл има население от 200 000 жители. Климатът в Южна Калифорния обикновено е умерен и топъл климат през цялата година със средни температури, вариращи от 15 ° по Целзий през зимните месеци до 35 ° по Целзий през лятото.

Международен студентски живот

Всички нови чуждестранни студенти трябва да посещават специална ориентация преди есенния и пролетния семестър. Студентите се насърчават да пристигнат най-малко две седмици преди началото на семестърните часове за специално консултиране, тестване и планиране на академичен курс. Студентите са посрещнати от президента на колежа, различни преподаватели, служители, служители от приемната служба и представители на здравното осигуряване. На студентите се предоставят подробни инструкции и съдействие в процеса на регистрация. Всички съответни имиграционни разпоредби и процедури са обяснени подробно. Тестване по английски език е достъпно за онези студенти, които не са успели да се явят на теста преди ориентация. Информацията за жилищата извън кампуса се предоставя на студенти, които се интересуват от апартаменти, настаняване на съквартиранти или може би живеят с домакинско американско семейство. Международната студентска популация в Глендейл е активна и неразделна част от общността на колежа. Културните и социални акценти включват Международната студентска асоциация, свързана със студентското управление, и ежегодната "Международна седмица" през пролетта - заедно с модно шоу, световна музика, културни експонати, панаир на храните и танци за вечеря. Международният офис също така популяризира различни "екскурзии" до местни забележителности около Южна Калифорния.

46564_GCCPlanetariumDome.jpg

Местоположения

  • Glendale

    1500 North Verdugo Road , 91208-2894, Glendale

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси